25 Haziran 2015

19 Haziran 2015

Revelations 2'nin PS Vita Versiyonundan İlk Oynanış ve Ekran Görüntüleri


Revelations 2'nin ilk duyurulduğu zamanlarda bahsi geçen PlayStation Vita sürümü, en nihayetinde görsel açıdan karşımıza çıktı. Her ne kadar ağırlıklı olarak fragman görüntülerinden oluşsa da, gerek ana senaryodan gerekse de Raid modundan kısa görüntülerin yer aldığı videoyu ve videonun yanısıra yayınlanan ilk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.





17 Haziran 2015

E3 2015: Resident Evil: Zero HD Remaster İçin 20 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi



Bu seneki E3 oyun fuarının eli kulağındayken onaylanan Capcom'un sunum listesindeki ilgi çeken maddelerden birisi de, kısa bir süre önce onaylanan Resident Evil: Zero HD Remaster için onaylanan oynanış gösterimiydi.

Neyse ki beklenen video çok fazla gecikmedi ve bugün itibarıyla oyuncuların beğenisine sunuldu. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.



İlk olarak 2002 yılında Nintendo Gamecube için piyasaya çıkan ve hikaye olarak ilk oyunun birkaç saat öncesinde geçen Resident Evil: Zero, Raccoon Şehri ormanlarındaki şüpheli ölümleri araştırmaya giden S.T.A.R.S.'ın Bravo Takımı'ndan Rebecca Chambers ve tahliyesi yapılmakta olan eski denizci Billy Coen'in başından geçenleri anlatmaktadır.

PlayStation Universte

10 Haziran 2015

Capcom'un E3 2015 Listesi Açıklandı! Peki ya Resident Evil 7?



Her sene büyük bir heyecana sahne olan E3 fuarı iyiden iyiye yaklaşmaya başladı.

Önde gelen firmaların, oyun dünyasının kült serilerinin devam oyunlarının yanı sıra, yeni projelerini, teknolojik ürünlerini de duyurdukları ve / veya halihazırda duyurusunu yaptıkları oyunları ve / veya teknoloji ürünlerini fuara gelen müşterilerin deneme fırsat buldukları etkinlik tarihleri yaklaşırken, katılımda bulunacak olan köklü firmalar da, birer birer katılım listelerini açıklamış bulunmaktalar. Peki Capcom oyunculara bu yılın E3 fuarında neler sunacak?

Eminiz ki hepimiz "Acaba bir Resident Evil 7 duyurusu gelir mi?" diye meraklanmıyor değil. Bu soru halen güncelliğini korurken, bugün itibarıyla Capcom'un E3'e katılım listesi de açıklanmış bulunmakta. Ancak bu liste görünen o ki 'oynanılabilir' oyunlarla ilgili bir liste. Yani henüz Resident Evil 7'nin olası duyurusu için kesin bir şey söylemek şimdilik zor gibi görünüyor.
Peki bu listede neler var?

- Street Fighter V (PS4, PC)
- Mega Man Legacy Collection (PS4, Xbox One, PC, 3DS)
- Resident Evil 0 (PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, PC)
- Devil May Cry 4: Special Edition (PS4, Xbox One, PC)

Her sene Los Angeles'ta gerçekleşen E3 etkinliği, bu yıl 14 - 16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

PlayStation Universe

8 Haziran 2015

Resident Evil 0: HD Remaster'dan İlk Video ve Ekran Görüntüleri!



Bugün itibarıyla Capcom tarafından Resident Evil 0: HD Remaster için bir oynanış videosu ve ekran görüntüleri yayınlandı.

Yaklaşık olarak bir buçuk dakika civarında olan bu videonun içeriği, ara sinematik ve oynanışa ait kısımlardan oluşuyor. Oynanı kısımları yeteri kadar uzun olmamasına rağmen, en azından orijinaline oranla yapılan değişiklikler hakkında az biraz bilgi verebiliyor.











İlk olarak 2002 yılında Gamecube için duyurulan ve hikaye olarak ilk oyunun birkaç saat öncesinde geçen Resident Evil 0: HD Remaster, Raccoon Şehri ormanlarında şüpheli ölümleri araştırmaya giden S.T.A.R.S.'ın Bravo Takımı'ndan Rebecca Chambers ve tahliyesi yapılmakta olan eski denizci Billy Coen'in başından geçenleri anlatmaktaydı.

Önümüzdeki senenin başlarında çıkması beklenen Resident Evil 0: HD Remaster, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için geliştiriliyor.

VideoGamer

DSOGaming