19 Kasım 2015

Resident Evil: The Final Chapter'da Yaşlı Alice'i Göreceğiz!

Çekimlerine halen devam edilmekte olan Resident Evil: The Final Chapter ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan filmdeki Alice rolünü canlandırırken, bir yandan da sosyal medyaya yetişen Milla Jovovich, bugün Instagram hesabından ilginç bir resim paylaştı.




Merak etmeyin, ne gözleriniz bozuk ne de herhangi bir yardımcı bir program ile uygulanmış bir resim efekti değil. Verilen bilgiye göre, Resident Evil serisinin vizyon uyarlamasının son filminde yaşlı Alice'i de görme fırsatı bulacağız. Ancak bu kare, filmin finalinden bir kare değilmiş, ama bu makyajın oluşturulabilmesi için dört saatten fazla bir süre çalışılmış. Ne diyelim, epey gerçekçi duruyor!


18 Kasım 2015

Revelations 2'in İlk Bölümü Ücretsiz



Xbox One sahibiyseniz ve eğer Resident Evil: Revelations 2 oyununu henüz oynamamışsanız, o zaman doğruca Xbox One mağazasına gidin. Neden mi? Çünkü, Revelations 2'nin ilk bölümü Xbox One için ücretsiz olarak yayınlandı.

Daha önceden Telltale Games tarafından yapılan bu girişim, şimdi de Capcom tarafından yapılıyor. Kısa bir sürece önce Game of Thrones ve Tales from the Borderlands oyunlarının ilk bölümleri ücretsiz olarak yayınlanmış ve bu oyunları alıp almama konusunda kararsızlığa düşmüş olan oyuncular için fikir verme açısından bulunmaz bir fırsat olmuştu. Bu hamle Capcom tarafından da benimsenmiş olacak ki, Resident Evil: Revelations 2 için de aynı yöntemi uygulandı. Xbox One mağazasına gidip, dört bölüm halinde oyunculara sunulan oyunun ilk bölümüne ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Bu tarz girişimlerin, ileride bu oyunlar gibi bölüm bölüm çıkacak olan oyunlar için de uygulanması, biz oyuncular için karar verebilmek adına iyi bir fırsat olacaktır.

14 Kasım 2015

Resident Evil 0 ile Resident Evil 0 HD Remaster Karşı Karşıya



Capcom tarafından 2016 yılının Ocak ayında PlayStation 3, Xbox 360, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak olan Resident Evil 0 HD Remaster için karşılaştırmalı ekran görüntüleri yayınlandı.

Bakalım Resident Evil 0 ile Resident Evil 0 HD Remaster arasındaki fark nasıl görünüyor?



Resident Evil Re-Contagion İsteyen Var Mı?



Resident Evil: Remake HD Remaster için yayınlanmış olan tarayıcı tabanlı mini oyunu hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyorsanız, boşverin... Hatırlıyorsanız, onun bir benzeri de Resident Evil 0 HD Remaster için yayınlanmakta olduğunu söyleyelim. Katılması ise bir öncekinde olduğu gibi bedava oluyor.

Peki nasıl katılacaksınız? Güzel soru... Öncelikle şuraya bir tıklayın. Açılan sayfada, tam ortada, üzerinde bulunan "Get infected!!" yazılı düğmeye tıklayın. Sitenin size sağladığı yönlendirme ile kaydınızı tamamlayın. Bu kadar... Geri kalanında yapmanız gereken ise, ortadaki yüzdelik oranın % 100 olmasını beklemek. Ne kadar çok kişi katılırsa, oran o kadar hızlı yükseliyor. Bu yüzden, arkadaşlarınızı da davet etmeyi unutmayın.

Peki % 100 olunca ne olacak? Şimdilik açıklanan hediyeler, elle tutulur hediyeler olarak açıklandı. Yani eğer yeteri kadar şanslıysanız, Resident Evil serisinin vizyon uyarlaması için oluşturulmuş arşivden Nemesis maskesi ve William Birkin aksiyon figürü kazanabilirsiniz.

Bol şans!

6 Kasım 2015

RE 0 HD Remaster İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Bugün Capcom tarafından önümüzdeki yılın piyasaya çıkacak olan Resident Evil 0 HD Remaster ile ilgili yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Ekran görüntülerinin birkaçı Wesker Mode ile ilgiliyken, geri kalanlarında da Rebecca Chambers için hazırlanmış olan alternatif kıyafetler görünüyor. Bunlardan en ilginci ise basketbol üniforması. Bu kıyafet ile ilgili bir fotoğraf, bildiğiniz gibi Resident Evil 2 oyunundaki S.T.A.R.S. ofisinde bulunuyor. Yıllardan sonra ise bu kıyafeti Resident Evil 0 HD Remaster ile Rebecca Chambers'ın üstünde görebileceğiz.

Yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.













3 Kasım 2015

Capcom-Unity, RE 0 HD Remaster İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınladı



Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Resident Evil 0 HD Remaster, tekrardan bizlere kendisini hatırlattı.

Capcom-Unity tarafından yapılan bir canlı yayın sırasında, önümüzdeki yılın Ocak ayında PC, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One ve PlayStation 4 için satışa sunulacak olan Resident Evil 0 HD Remaster oynandı.

Toplamda 55 dakika uzunluğunda olan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.