24 Ocak 2017

Resident Evil 7'nin Ekstra İçeriklerinden Beklenen Detaylar Geldi

Resident Evil 7: Biohazard bugün itibarıyla resmi olarak piyasaya çıktı. PlayStation 4, PC ve Xbox One için çıkmış olan oyun için Capcom tarafından yeni detaylar da verilmeye devam ediliyor.



Daha önceden sizlerle paylaştığımız haberimizde, Resident Evil 7: Biohazard için çıkış sonrasında gerek Season Pass ve gerekse de bağımsız olarak alabileceğiniz içeriklerin bilgisini aktarmıştık. Bugün ise bu içeriklerden Banned Footage Vol. 1 ve Banned Footage Vol. 2 Capcom tarafından ile bizlere neler sunacağına dair detaylı bilgiler edindik. Bir hayli ilginç olduğu bariz bir şekilde ortada olan bu indirilebilir içeriklerin detayları şöyle;


Banned Footage Vol. 1


  • Bedroom / Yatak Odası: Bu içerikte, kilitli olduğumuz bir odadan nasıl kaçacağımızı çözmeye çalışacağız, ama tabi ki bunu yaparken, Marguerite hanımın yatağımızdan kalktığımızı öğrenmemesi gerekiyor.
  • Nightmare / Kabus: İşe yarar eşyalar ve tuzaklar üreterek, üstümüze dalga dalga gelecek olan düşmanlara karşı hayatta kalmaya çalışacağız. 
  • Ekstra Mod - Ethan Must Die / Ethan Ölmek Zorunda: Şimdilik amacımızın ne olacağı söylenmemiş olsa da, kasetler ve ana senaryodan bağımsız bir mod olarak karşımıza çıkacak.



Banned Footage Vol. 2


  • 21: Kuralları Lucas Baker tarafından belirlenen ölümcül bir kumar oyunu oynayacağız.
  • Daughters: Resident Evil 7: Biohazard oyununun senaryosundan önceki bir zamanda geçecek olan bu kısa hikayede, Baker ailesinin enfeksiyona maruz kalmadan önce nasıl bir aile olduğunu öğreneceğiz.
  • Ekstra Mod - Jack'in 55. Doğum Günü: Biraz mizahi bir yapıya sahip olacak olan bu ekstra mod ile zamana karşı yarışacak ve Jack beyi tıka basa doyurmaya çalışacağız. Bu ekstra mod da, Ethan Must Die gibi kasetlerden ve ana senaryodan bağımsız bir mod olarak karşımıza çıkacak.



Son olarak, Banned Footage Vol. 1 içeriği 31 Ocak 2017 tarihinde 37,5 TL, Banned Footage Vol. 2 içeriği ise 14 Şubat 2017 tarihinde 56 TL'lik bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Season Pass sahipleri ise bu iki içeriğe de ücretsiz olarak sahip olacaklar.

16 Ocak 2017

Resident Evil 7'nin Season Pass İçeriğinden Detaylar Geldi



Capcom bugün Resident Evil 7: Biohazard'ın Season Pass içeriğinin neleri kapsayacağını açıkladı, bunun yanı sıra pakete ek içerik de dahil edilecek.

Steam aracılığıyla açıklanan paketin içeriği ise şöyle:

* Banned Footage Vol. 1
  • Nightmare
  • Bedroom
  • Ethan Must Die

* Banned Footage Vol. 2
  • 21
  • Daughters
  • Jack’s 55th Birthday

* Ek Hikaye Bölümü

Resident Evil 7'nin Season Pass içeriği tek başına PC'de 29.99$ (Türk Lirası ile 111 TL), Deluxe paketinde ise hem oyun var hem de Season Pass içeriği ve onun da fiyatı 89.99$ (Türk Lirası ile 335 TL) Oyun, 24 Ocak 2017 tarihinde PS4 (VR desteğiyle) Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek, tüm Season Pass içeriği ise 31 Aralık 2017 tarihine kadar sürecek.

5 Ocak 2017

Resident Evil 7, Zorluğuyla Başımızı Ağrıtacak

Çıkışını yapmasına 19 günlük bir süre kalmışken Resident Evil 7 ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Oyunun baş tasarımcısının dediğine göre Resident Evil 7, diğer hayatta kalma korku oyunlarına kıyasla daha zor olacak. Bu demektir ki oyunu bitirmesi hem uzun zaman alacak hem de epey zorlu bir süreç olacak.



Xbox: The Official Magazine'in Ocak 2017 sayısına konuşan Hajime Horiuchi "Oyunun zorluk seviyesi seride yer alan önceki oyunlara kıyasla bilerek daha zor yapıldı."

Ve sözlerine; "Daha çok korku yönüne odaklanmak istedik. Oyunun kolay olmasından ve düşmanlarla karşılaşma şekillerinin korkutucu olmamasından ötürü oyuncuların o anki tansiyonu hissedememesinden endişelendik. Dar bir alanda karşınıza bir tane düşman çıksa bile onun sizi öldürebilecek yeteneğe sahip olduğunu bildiğinizden emin olmak istedik." şeklinde devam etti.

Geçen ay yaptığımız haberde de Jun Takeuchi'nin oyunun zorluğunun oyuncunun performasına bağlı olarak değişeceğini söylediğine değinmiştik. Hajime Horiuchi'nin söylediklerine bakarsak oyun bizi bir hayli zorlayacak ama takıldığımız yerlerde de oyun bizim için zorluk seviyesini biraz düşürecek.

Şimdilik Resident Evil 7 ile alakalı gelen haberler bu kadar, 20 gün sonra serinin devam oyunu olan Resident Evil 7'nin nasıl olduğunu öğreneceğiz, bakalım oyunun tam sürümünde bizleri neler bekliyor.

Yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşacağız, takipte kalın!