16 Mayıs 2018

Resident Evil Sil Baştan Film Serisi Ayrıca Televizyon Serisi de Olabilir


Bundan bir yıl önce gelen bir haberle Resident Evil’ın film serisinin sil baştan yapılacağını ve bu sil baştan yapımın yönetmenliğini James Wan’ın yapacağını ayrıca senaryosunu da Greg Russo’nun yazacağını öğrenmiştik.

Şimdi ise, Constantin’in baş şefi, Martin Moszkowicz’in dediğine göre Resident Evil’ın televizyon serisinden tam olarak vazgeçilmiş değil. Moszkowicz sil baştan yapımın ayrıca televizyon serisi olabilme seçeneğini de ekleyerek Variety’e Constantin’in seri üzerinde hala çalıştığından bahsetti. Ayrıca “Bizim için, önemli olan ortaya yaratıcı bir şey çıkarmak ki insanlar öncekinin aynısı olduğunu düşünmesin. Bu günlerde her şey bununla alakalı, taze ve değişik bir yaklaşım.” şeklinde ekledi.

Kesin gözüken ve bizim de hakkında çok sevindiğimiz bir konu var, o da Paul W.S. Anderson’ın filmi yönetmeyeceği. Moszkowicz bu konu hakkında ise: “Kendisi, 1.2 Milyar $ elde eden altı film yaptı, on yıllık bir iş. Artık yoluna devam etmenin gerektiğini hissetti.” şeklinde konuştu.

Anderson, Resident Evil: The Final Chapter ile Alice’in hikayesine son noktayı koymuştu. Wan’ın yönetmenliğinde sil baştan film serisinin daha iyi bir çizgide ilerleyeceğini düşünmek şu anlık gayet mantıklı gözüküyor fakat daha detaylı bilgileri sil baştan yapım hakkında daha fazla bilgiler bizlerle paylaşıldıkça öğreneceğiz. Gelişmeler için bizi takipte kalın!