26 Şubat 2015

Resident Evil: Revelations 2'nin Çıkış Fragmanı Yayınlandı!


Bildiğiniz üzere dört bölüm halinde oyuncuların beğenisine sunulacak olan Resident Evil: Revelations 2, bu hafta Salı günü itibarıyla PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ve Xbox One kullanıcıları için çıkışını yaptı.

Yapımı tamamlanmış olan oyunların piyasaya sürülme aşamasının klasiği olan çıkış fragmanlarından bir tanesi de Resident Evil: Revelations 2 için Capcom tarafından dün itibarıyla yayına sokuldu.

Resident Evil: Revelations 2'nin İlk Bölümünün İnceleme Puanları Geldi!


Bildiğiniz üzere uzun zamandır beklenmekte olan Resident Evil: Revelations 2, dün ve ondan önceki gün itibarıyla oyuncularla buluştu. Dört bölüm halinde sunulacak olan oyunun ilk bölümü, görünen o ki uzun zamandır ortalıkta olmayan Claire Redfield ve Barry Burton'ın geri dönüşü ile hayranlardan ve editörlerden olumlu tepkiler almış bulunmakta. Buna göre, şu zamana kadar yapılan incelemelerde verilen notlara aşağıdan bakabilirsiniz:

21 Şubat 2015

Resident Evil: Revelations 2'den Sürprizlerle Dolu Drama Fragmanı!


Capcom Resident Evil: Revelations 2 ile ilgili bomba etkisi yaratabilecek yeni bir fragman yayınladı. Bölümlere kısa bir göz gezdirilen ve yeni sinematiklerin yer aldığı fragmanda, seriyi başlangıcından bu yana sırtlamış olan ve her ne kadar Resident Evil 5'te aramızdan ayrılmış olsa da, tüm zamanların en karizmatik efsanevi baş kötü karakteri olarak kalacak olan Albert Wesker ile ilgili 'küçük' bir bağlantıdan da söz ediliyor.

16 Şubat 2015

Resident Evil: Revelations 2'nin İlk İnceleme Skoru Geldi!


Önümüzdeki hafta ilk bölümü ile oyuncuların karşısına çıkacak olan Resident Evil: Revelations 2 için ilk inceleme skoru, Japonya'nın ünlü oyun dergisi Famitsu'dan geldi.

2012 yılında çıkan Resident Evil: Revelations'a 40 üzerinden 39 puan veren oyun dergisi, Resident Evil: Revelations 2'yi de 40 üzerinden 36 puana layık gördü. İlk oyun kadar olmasa da, Revelations 2 de gayet iyi bir açılış yapmış gibi görünüyor.

10 Şubat 2015

Capcom'dan Resident Evil İçin İçeriğinde 'Dört Oyun' Bulunan Üçleme Paketi!


Capcom her ne kadar paketin içeriğinde dört ayrı yapım yer alacak olsa da, Japonya için Resident Evil için bir üçlü paket duyurusu yaptı.

Paketin içeriğinde Resident Evil 5: Gold Edition, Resident Evil 6 ve Resident Evil 4 ile Resident Evil CODE: Veronica X'in bulunduğu 'Revival Selection' yer alıyor.

PlayStation 3'e özel olarak piyasaya sürülecek olan paketin çıkış tarihi ise 2 Nisan 2015. Şu anlık Avrupa ve Kuzey Amerika'da çıkıp çıkmayacağıyla ilgili hiçbir şey söylenmiyor olsa da, olası güncellemeler için bizi takipte kalın!

DualShockers

2 Şubat 2015

Resident Evil 2: Reborn'dan Yeni Haberler Var!


YouTube kullanıcısı Rod Lima, Unreal oyun motoru ile desteklenen Resident Evil 2'nin hayran yapımı Reborn sürümü için son birkaç ayda kaydedilen ilerlemeyi, son zamanlarda eklenmiş olan Co-Op desteği ile takipçileri ile paylaştı.

Haberdar olmayanlar için, proje, Resident Evil: The Darkside Chronicles'ın Resident Evil 2 ile ilgili bölümlerinden aktarılan karakter modellemeleri ve çevre tasarımları ile yürütülüyor. Bununla birlikte, kamera açısı ise klasik Resident Evil oyunlarına göre iyileştirilmiş durumda.