26 Şubat 2015

Resident Evil: Revelations 2'nin İlk Bölümünün İnceleme Puanları Geldi!


Bildiğiniz üzere uzun zamandır beklenmekte olan Resident Evil: Revelations 2, dün ve ondan önceki gün itibarıyla oyuncularla buluştu. Dört bölüm halinde sunulacak olan oyunun ilk bölümü, görünen o ki uzun zamandır ortalıkta olmayan Claire Redfield ve Barry Burton'ın geri dönüşü ile hayranlardan ve editörlerden olumlu tepkiler almış bulunmakta. Buna göre, şu zamana kadar yapılan incelemelerde verilen notlara aşağıdan bakabilirsiniz:

Destructoid - 9/10 - "Mükemmelliğin bir damgası. Hatalar olabilir, ama önemsizler ve fevkalade olan yapıma ağır hasar verecek kadar değiller."

God is a Geek - 8.5/10 - "Resident Evil HD'nin son zamanlardaki başarısı ve şimdi de Revelations 2 çok iyi başladı, görünen o ki Capcom sonunda Resi'yi doğru yola getirdi. Birkaç endişeye rağmen, Revelations 2: Bölüm Bir bir başarıdır. Heyecanlı, üşütük ve birkaç özgün ani korku sahnesi içeriyor. Resident Evil'dan daha başka ne isteyebilirsiniz?"

Metro GameCentral - 8/10 - "Hâlâ Resident Evil 7'den hayat belirtisi yok, ama bu yan senaryolu devam oyunu sadece serinin son yıllardaki en korkutucu oyunu değil, aynı zamanda en iyi kooperatif oynanışa sahip olanı."

Meristation - 8/10

GameSpot - 7/10

IGN - 7/10 - "Hayal gücü Revelations 2'de arka plânda, ama harika kooperatif ve merak uyandırıcı hikaye damarlara kan pompalıyor."

Game Revolution - 7/10

XboxAchievements - 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder