15 Ağustos 2017

Resident Evil 2'nin Masa Oyunu Yapılıyor

Resident Evil 2 Remake'in duyuru videosunun yayınlanmasının üzerinden oyunla ilgili tek bilgi alamadığımız iki yıl geçti.  Büyük bir merakla Capcom tarafından Resident Evil 2 Remake'e dair haberler beklerken başka bir haber aldık. Efsane oyun Resident Evil 2 masa oyunu oluyor. Steamforged'un yaratıcı direktörü Mat Hart:

"Bu denli önemli bir video oyununu gerçek hayata masa oyunu olarak getirmek için güvenilmek bir ayrıcalık ve onurdur. Resident Evil 2 kendi türünü oluşturmaya yardım etmiş ve video oyunu tarihinde kalıcı bir efsane oluşturmuştur. Steamforged ekibinde birkaç tane süper Resident Evil hayranını barındırıyor ve Resident Evil'da neyin oyun deneyimini ilgi uyandırıcı yaptığını en derinliklerine kadar anlıyoruz; oyun piyasaya sürüleli neredeyse yirmi yıl olmasına rağmen dünya çapında hayranlar tarafından hala oynanıyor. Bu masa oyunu gerçekleştirmesiyle yeni ve eski tüm oyunculara sürpriz yapmakta ve sevindirmekte kararlıyız!"

şeklinde konuştu.

Capcom da ayrıca bu projeyle ilgili epey heyecanlıydı:

"Capcom'un tüm zamanların en başarılı markasının Resident Evil olmasıyla birlikte, bu yeni heyecan verici proje için destek vermekten sevinç duyuyoruz ve Steamforged Games'ten projenin bitmiş halini görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz."



Steamforged'un masaüstü video oyunu uyarlamalarında deneyimi var - öncesinde Dark Souls: The Board Game'i yapmışlardı, ki oyunun kendisi Kickstarter üzerinde neredeyse 5 Milyon $ kazandı ve piyasaya sürüldüğünde sağlam yorumlar aldı.

Resident Evil 2: The Board Game bu sonbaharda Kickstarter'da yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder