31 Mart 2015

Resident Evil: Revelations 2, Raid Mode İçin Çevrimiçi Desteği Geldi!




Bildiğiniz üzere dört bölüm haricinde oyuncuların beğenisine sunulmuş olan oyunun ilk bölümü yayınlandığında, halihazırda mönüde yer alan Raid Mode, sadece aynı makine üzerinden kooperatif oynanabiliyordu.

26 Mart 2015

Söylenti: Sonbahar'da 'Yeni' Bir Resident Evil Oyunu Geliyor!




Dijital oyun araştırma şirketlerinden birisi olan SuperData'nın iddiasına bakılırsa, yeni bir Resident Evil oyunu, bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.
Bahsi geçen iddiada, piyasaya çıkmaya hazırlanan oyunun ismi ile ilgili net bir bilgi yer almıyor. Dolayısıyla, aynı haberin kendisi gibi, oyunun da yan senaryo mu, yoksa ana senaryo mu olacağı kesin değil.

Kojima: Mikami, Birkaç Gerçek Japon Oyun Geliştiricisinden Biri!


Yakın zamanda Japon Famitsu dergisi, Metal Gear Solid serisinin babası efsanevi geliştirici Hideo Kojima ve de günümüzde temeli çatırdamış hayatta kalma korkusu Resident Evil geleneğini meydana getiren Şinji Mikami'yle bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda Kojima-san'ın, bir Japon oyun geliştiricisi olarak Mikami-san hakkındaki düşünceleri özellikle dikkat çekti. Kotaku sitesinin Japonca'dan çevirdiği kadarıyla işte Hideo Kojima'nın dedikleri:

18 Mart 2015

Resident Evil: Revelations 2'ye ResidentEvil.Net Desteği Geldi!




Resident Evil: Revelations 2, son bölümü ve fiziksel medya versiyonunun çıkışı ile kavuştuğu ResidentEvil.net desteğine kavuştu. Dolayısı ile oyunlarını ResidentEvil.net ile ilişkilendiren oyuncular, bu site üzerinden ana senaryo ve Raid de dahil olmak üzere birçok istatistiği takip edebiliyorlar.

5 Mart 2015

Resident Evil 5 Gold Edition PC Olarak Steam'e mi Geliyor?


NeoGaf sitesinden bir üyenin yakaladığı detay ister istemez, "Resident Evil 5 Gold Edition PC'ye mi geliyor acaba?" dedirtmekte. Paylaşılan kaynağa göre; Avrupa bölgesindeki video oyunlarının yaş derecelendirmesini belirleyen PEGI, yakın zamanda web sitesi üzerinden Resident Evil 5 Gold Edition'ı, çıkış platformu olarak PC'ye listelemiş durumda.

İşin ilginç kısmıysa şu anda içinde bulunduğumuz 2015 yılında meydana gelen bu listelemenin, Capcom'un geçen yılki "Games for Windows Live" sisteminden "Steamworks" sistemine geçişini duyurduğu zamanla aynı tarihe denk gelmesi.

3 Mart 2015

Raid Modu İçin Yeni Misafirlerimiz Var!

 
Bildiğiniz gibi Revelations 2'nin çıkışı ile birlikte Jill Valentine'ın Raid modundaki yerini almıştı. Görünen o ki, oyundaki karakterlerin yanı sıra, serinin köklü karakterleri de Revelations 2'de geri dönüş yapıyorlar.

Bu hafta yayınlanacak olan ikinci bölüm ile aşağıdaki karakterler Raid moduna katılımda bulunmuş olacaklar: