5 Mart 2015

Resident Evil 5 Gold Edition PC Olarak Steam'e mi Geliyor?


NeoGaf sitesinden bir üyenin yakaladığı detay ister istemez, "Resident Evil 5 Gold Edition PC'ye mi geliyor acaba?" dedirtmekte. Paylaşılan kaynağa göre; Avrupa bölgesindeki video oyunlarının yaş derecelendirmesini belirleyen PEGI, yakın zamanda web sitesi üzerinden Resident Evil 5 Gold Edition'ı, çıkış platformu olarak PC'ye listelemiş durumda.

İşin ilginç kısmıysa şu anda içinde bulunduğumuz 2015 yılında meydana gelen bu listelemenin, Capcom'un geçen yılki "Games for Windows Live" sisteminden "Steamworks" sistemine geçişini duyurduğu zamanla aynı tarihe denk gelmesi.

Belirtilenlere göre NeoGaf'ın bu durumla ilgili ekran görüntüsü paylaşması üzerinden PEGI'deki derecelendirme kaldırılmış ve paylaşılan ekran görüntüsüne göre 13 Şubat 2015 tarihi gösteren gösteriliyormuş. Ancak kısa bir süre sonra PEGI bu derecelendirmeyi tekrar sitesine ekledi ve bu seferse 3 Mart 2015 tarihini girdi.

Oyunun çıkışıyla ilgili herhangi bir bilgi yok; ancak ısrarla yinelenen bu durum, ortada gerçekten de Resident Evil 5 Gold Edition'la ilgili bir çalışma olduğunu düşündürtüyor. Şayet Gold Edition PC için piyasaya sürülürse, Lost in Nightmares ve Desperate Escape ek senaryolarını tecrübe edemeyen pek çok PC bazlı Resident Evil hayranı, bu mahrumiyetten kurtulmuş olacaktır.

5 Mart Güncellemesi: Takipçilerimizden gelen bilgilere göre oyunun başarım listesi de Steam üzerinde yayınlanmış vaziyette, yani haberlerin doğruluğu kesinlik kazanmış gibi görünüyor. Kaynağa giderek sizler de başarımlar içerisinde "Lost in Nightmares" ve "Desperate Escape" özelliği taşıyan başarımları görebilirsiniz. Selamet Yılmaz'a da ayrıca verdiği bilgilendirmeden ötürü teşekkür ederiz.

NeoGaf - PEGI - Steam

2 yorum:

  1. oyunun başarımları steame eklenmiş durumda burdan bir göz atabilirsiniz kendim çektim haberler doğru gibi :D

    http://i.hizliresim.com/kj0RGm.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Obaa Selamet abi, işin içine sen girdiysen, mesela tamamen değişir :D Onu habere güncelleme olarak ekleyelim o zaman :D

      Sil