11 Nisan 2015

Resident Evil: Revelations 2'nin PS Vita Versiyonu Bu Yaz Geliyor!




Bildiğiniz üzere Resident Evil: Revelations 2 ilk duyurulduğunda, ev konsollarının yanı sıra Sony'nin el konsolu olan PlayStation Vita uyarlamasının da oyuncuların beğenisine sunulacağı söylenmişti.
Dördüncü ve son bölümü de geçtiğimiz ayın ortalarına doğru dijital olarak PSN, Live ve Steam üzerinden satışa sunulmuş olan Revelations 2'nin Vita uyarlamasının da ayak sesleri duyulmaya başlandı. Öyle ki, Sony'den Gio Corsi konu ile ilgili olarak PlayStation Blog üzerinden bir güncelleme yayınladı.




"Revelations 2'nin son bölümü kısa bir süre önce PlayStation 3 ve 4'e çıkmasıyla, projeyi PS Vita platformuna uyarlamayı tamamlamak için bütün kodları elde ettik. Frima Studio'daki inanılmaz derecede istekli takım, bu oyunun favori minik el konsolumuz için uyarlanması açısından dizlerine kadar batmış durumdalar." dedi Corsi ve devam etti. "PS Vita'ya özgü oynanış ve içerikleri sağlama almaya yaklaşırken, herkesi kesin çıkış tarihi konusunda bilgilendireceğiz. Ama şimdilik, sadece 'bu yaz dijital olarak geliyor.' diyorum."

Revelations 2'nin PS Vita versiyonu, her ne kadar Raid Mode için çevrimiçi kooperatif oynanış desteği çıkış sonrasında gelecek olan yama ile gelecek olsa da, dört bölümün tamamını ve indirilebilir içeriklerini beraberinde getirecek.


PlayStation Universe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder