9 Mayıs 2015

Resident Evil: Zero HD Remaster Gerçekten Geliyor Mu?



Bildiğiniz üzere, Resident Evil: Remake HD Remaster'ın çıkışına kısa bir süre kala, Resident Evil serisinden bir başka GameCube'e özel oyun olan Zero'nun da bu HD uyarlama furyasından nasibini alabileceğiyle ilgili söylenti bir çıkmıştı. Ama bu söylenti, fazla uzun soluklu olmamış ve karanlığa gömülmüştü... Ta ki bugüne kadar.





En son finansal toplantısında bu konuya da değinen Capcom, Resident Evil: Remake HD Remaster'ın satışında beklemedikleri bir başarıya ulaşmış olmalarının da etkisiyle, klasikleşmiş oyunlarının HD uyarlamalarını mevcut finansal yılın sonuna kadar piyasaya sürme konusunda istekli olduğundan bahsetti. Durum böyle olunca, akla ilk olarak, "Daha önceden de bir takım söylentilere maruz kalmış olan Resident Evil: Zero için de bir HD Remaster uyarlaması yolda mı?" sorusunu getirmiyor değil.

Öte yandan, SuperData isimli dijital oyun araştırma şirketinin de ortaya attığı bir iddia ile bu yılın sonbahar ayları için 'yeni' bir Resident Evil oyunu beklentisinde oldukları ile ilgili bir haber de piyasaya bomba gibi düşmüştü.

Ne dersiniz? Tüm bu haberleri ve söylentileri bir araya getirince, SuperData'nın bu yılın sonbahar aylarında gelmesini beklediği Resident Evil oyunu, sizce Resident Evil: Zero HD Remaster olabilir mi?

PlayStation Universe

1 yorum:

  1. Hay bin çikolatalı cips aşkına!! Ben daha Revelations 2 ve HD Remaster'a kavuşamadım. Yapmasınlar, beklesinler lanet olsun! -_-

    YanıtlaSil