30 Aralık 2015

Önümüzdeki Sene Bir Başka Resident Evil Oyunu Daha Duyurulacak



Resident Evil 6 sonrasında Capcom firmasının girdiği çıkmaz ile serinin bir sonraki ana oyunu olacak olan Resident Evil 7 için büyük bir merakla ilk duyuruyu bekler olduk. İlk olarak iki sene önce yayınlanan ve üzerinde "THE WAR ENDS NOW / SAVAŞ ARTIK BİTİYOR" yazılı bir sanat çalışması ile ortaya çıkmıştı Resident Evil 7, ama sonrasında herhangi bir materyal görememiştik. Her ne kadar birkaç defa duyurusunun E3 2015 ve TGS 2015 fuarları için ihtimâl dahilinde olduğu söylense de, her iki fuarda da serinin bir sonraki ana oyunu adına hiçbir gelişme olmadı. Bunun aksine, Resident Evil: Umbrella Corps. ile soğuk bir duş almıştık.

Ancak görünen o ki, önümüzdeki sene beklenen bomba patlayacak. Resident Evil: Revelations oyunun da üreticisi olan Masachika Kawata, kendisi ile yapılan en son röportaj sırasında "Sanırım 2016 yılı birçok şeye odaklanacağımız bir yıl olacak. Öncelikle, Resident Evil: Umbrella Corps.'u yayınlayacağız, ama bu yıl bir dizi ilginç duyurular yapabilme ihtimalimiz var. Bu yüzden beklemede kalın." açıklamasında bulundu.

Açıkçası 'bir dizi ilginç duyuru' birden fazla sonuca çıkıyor. Ancak bizi ilgilendiren kısmı ise Resident Evil 7 ve/veya bir başka yan senaryoya sahip Resident Evil oyunu, belki de Resident Evil: Revelations 3 duyurusu gelebilir. Şimdilik bir şey söylemek zor olacak. Bu yüzden de bekleyip, neler olacağını görmek en iyisi gibi görünüyor.

1 yorum: