8 Aralık 2015

RE 0 HD Remaster İçin Ön-Siparişe Özel Kostümler Açıklandı

Resident Evil 0 HD Remaster için çıkış tarihi git gide yaklaşıyor. Önümüzdeki ay, Resident Evil 0 HD Remaster ile Raccoon City hadisesinin köklerine bir kez daha, ama bu sefer daha net grafiklerle geri döneceğiz. Hâl böyleyken, Capcom da oyunu ön-sipariş ile almak isteyen oyunculara hediye edilecek kostümleri de açıkladı.

Pre-Order Bonus Rebecca T-Shirt, Resident Evil 0 Costume Pack 1 ve Complete Pack olmak üzere üç adet kostüm paketi bulunuyor.

Pre-Order Bonus Rebecca T-Shirt, üzerinde dişi bir yaşayan ölünün yüzünün, onun üzerinde de oyunun logosunun bulunduğu siyah bir tişört içeriyorken, Resident Evil 0 Costume Pack 1 ise Rebecca Chambers için Resident Evil: Deadly Silence oyunundan da tanıyacağımız ponpon kız kostümü ile Billy Coen için Wolf Force kostümünü getiriyor.




Complete Pack için şimdilik herhangi bir içerik detayı verilmiş değil, ama paket için koyulan isme bakacak olursak, büyük ihtimâlle Pre-Order Bonus Rebecca T-Shirt ve Resident Evil 0 Costume Pack 1'i bir arada sunacak olduğunu tahmin edebiliriz.

Her ne kadar bu ödüller ön-sipariş ile gelecek olsalar da, şimdilik bütün platformlar için geçerli olup olmadıkları bilinmiyor. Oyunun çıkışına yakın bir zamanda, Capcom tarafından bu konuyla ilgili bir açıklama geleceğini düşünüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder