25 Mart 2016

Resident Evil: Vendetta'ya Merhaba Diyelim!

Resident Evil: Degeneration ve Resident Evil: Damnation ile beyaz perde uyarlamalarını deyim yerindeyse gölgede bırakan CGI serisinin yeni filminin yapım aşaması tüm hızıyla devam ediyor. Bir devam filmi olmaktan öte bir sil baştan yapım olacak olan üçüncü filmin adının bugün itibarıyla Resident Evil: Vendetta olacağı kesinlik kazandı.



Animasyon film için Capcom ile iş birliği yapmakta olan Marza Animation Planet şirketi tarafından yapılan açıklama ile 2017 yılı içerisinde bizlerle buluşması beklenen projenin başında, daha önceden de sizleri haberdar ettiğimiz gibi Ju-on filminin de başında bulunmuş olan Takashi Shimizu'nun bulunduğu film için enteresan bir bilgi daha bizlerle paylaşıldı.
Buna göre, ünlü İtalyan motosiklet üreticisi olan Ducati adı da filmde karşımıza çıkacak. Peki nasıl çıkacak? Şöyle çıkacak... Animasyon film sırasında göreceğimiz karakterlerden Leon S. Kennedy tarafından kullanılan motosiklet, yeni üretim Ducati XDiavel serisinin motosikleti olacak.
Açıkçası bu bir açıdan iyi, bir açıdan da kötü bir haber olacak gibi görünüyor. İyi olmasının nedeni, Leon gibi karizmatik bir karaktere fazlası ile yakışacak bir motosiklet olması. Kötü olmasının nedeni ise, bindiği hiçbir araçtan doğru düzgün inemeyen karakterlerden olduğu için, bu motosikletin de bir şekilde hurdaya çıkacak olması ihtimali bizleri endişelendirmedi değil.

1 yorum:

  1. CGI ile yapılan animasyon filmler sinema için çıkan serilerden kat be kat daha iyi idi bu açıdan bu animasyon filmin de gerçekten büyük başarılara imza atacağı kesin benim gözümde... bu arada ducati motorun ne olduğu ister patlasın ister patlamasın hiç umrumda değil zira motorun %100 patlayacak durumda iken patlamaması gibi bir durum inşallah olmaz...

    YanıtlaSil