8 Nisan 2016

VR İçin Resident Evil Oyunu Duyuruldu

Halihazırda Oculus Rift ve PlayStation VR sanal gerçekçilik cihazları son hızla yaklaşıyorken, bu teknoloji için geliştirilmekte olan yapımlar da birer birer gün yüzüne çıkıyorlar. Peki bu teknoloji ile bir Resident Evil oyunu deneyimlemenin nasıl bir şey olabileceğini hiç düşündünüz mü? Eğer düşünmediyseniz, artık düşünebilirsiniz; çünkü VR teknolojisi için, bugün Dubai şehrinde düzenlenmekte olan film ve çizgi-roman etkinliği sırasında Resident Evil: Bio Terror duyuruldu!



Ancak hemen sevinmemek lazım; çünkü, bu oyun öyle düşündüğümüz gibi dünyanın dört bir yanına dağıtılmayacak. Öyle ki, daha önceden birçok video oyunu yapımcısı ile ortaklık yapmış olan Hub Zero isimli bir eğlence parkına özel olacak. Evet, herhangi bir platforma değil, bir eğlence parkına özel olacak.

Resident Evil: Bio Terror ile ilgili detaylı bilgiler verilmemiş olsa da, oynanış konsepti olarak The Umbrella Chronicles ve Darkside Chronicles oyunlarından çok House of the Dead serisine daha yakın duracak.

Sırf bu oyunu deneyimleme için kalkıp da Dubai şehrine gidilir mi bilinmez, ama eğer günün birinde bir şekilde Dubai şehrine gidecek olursanız, Hub Zero eğlence parkına uğramayı unutmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder