23 Temmuz 2016

Resident Evil 7'nin Kitchen demosu SDCC 2016'da Oynanılabilir Oldu

San Diago'daki Comic Con'da bugün Resident Evil VII: Biohazard için "Kitchen" adında bir demo yayınlandı. Yayınlanan demo o kadar uzun değil fakat Resident Evil 7: Beginning Hour demosunun sonuyla alakalı bize bazı bilgiler veriyor. E3'te duyurulduğundan beri demo PlayStation 4 üzerinde PS Plus üyeliği olanlar için oynanılabilir.


Videoda gördüğünüz gibi, Resident Evil 7: Beginning Hour demosunun sonunda olan olaylar bu demoda oynanılabilir. Clancy sandalyeye bağlı bir şekilde ve Pete de Baker aile mutfağının bir köşesinde baygın olarak gözüküyor. Pete sersemlemiş bir şekilde ayağa kalkıyor, tıpkı demoda yaptığı gibi, kamerayı deviriyor ve Clancy'nin bileğini bağlayan ipi kesmeye çalışıyor, ve burada önemli bir değişiklik var.

Demo'da bildiğiniz gibi bu sahnede hareket kontrolü yapılmıyordu fakat bu demoda oyuncu Pete Clancy'nin bileğini bağlayan ipi kesmesi için öne doğru uzatabiliyor. Belli ki bu Demo VR için yapılmış çünkü bildiğiniz gibi Beginning Hour demosunda buna benzer herhangi bir hareket kontrolü yapılmıyordu. Neyse ki hareket kontrolünün isteğe bağlı olması yüksek ihtimal, oyunun yapmının son aşamasında olduklarını da göz önünde bulundurursak.

Bundan sonraki olaylar bir süreliğine de olsa aynı şekilde devam ediyor ta ki gölgeler içinden o kadın gelinceye ve Pete'i gögsünden bıçaklayıncaya kadar. Beginning Hour demosunun sonunda Clancy çığlık atarken kadının yüzü statik resimle birlikte bulanık bir şekilde gözüküyordu. Şimdi onun nedenini öğrenmiş oluyoruz, kadın Pete'i öldürdüğü bıçağı Clancy'nin bacağına saplıyor. Bu sahne sayesinde kadını daha detaylı bir şekilde görme fırsatımız oluyor, bu kadın belli ki fragmanda ve demoda gördüğümüz hayalet kadın değil.

Devamında görüldüğü üzere kadın Clancy'i öldürmek üzere ama Pete kalan gücüyle kadının üzerine saldırıyor ve mutfağın karanlık kısmında gözden kayboluyorlar. Duyulan ölüm seslerinden sonra, Pete'in kafası Clancy'nin ayağının yanına doğru geliyor. Karanlığın içinde kaybolan kadın birden Clancy'nin arkasında beliriyor ve nefesi de duyulabilir bir şekilde. Oyuncunun görüş açısını ellerini kıvırarak kapatıyor ve ters bir şekilde elinde bıçağıyla gözüküyor ve demo bu şekilde bitiyor.


Görünüşe göre bu olanlardan sonra olaylar hiç Clancy'nin hoşlanacağı şekilde devam etmeyecek. Resident Evil VII: Biohazard 24 Ocak 2017 tarihinden itibaren PlayStation 4, Xbox One ve PC için oyun raflarında yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder