1 Temmuz 2016

Manken Parmağı Sonunda Bir İşe Yarayacakmış Gibi Görünüyor

Resident Evil gündemini meşgul eden Resident Evil 7 için bazı şeyler yavaş yavaş çözülüyor gibi görünüyor. Özellikle de şu meşhur manken parmağı açısından...

Bildiğiniz gibi, demo sırasında bulduğumuz manken parmağı, oyuncular tarafından evin her tarafı didik didik aranmasına rağmen sırrı çözülememişti. Görünen o ki hâlâ da çözümebilmiş değil. Capcom tarafından The Resident Evil Ambassador Program kapsamında gönderilen e-postalar, gelecekte olabilecek bir şeye işaret ediyor. E-postanın başlığı zaten her şeyi açık ediyor: "About a certain 'finger'..." / "Belli bir 'parmak' hakkında..."

E-postanın içeriğinde, sıradan bir anahtarlığın yanı sıra, üzerinde "The path for now is closed, but patience..." / "Yol şimdilik kapalı, ama sabredin..." yazılı bir kağıt ve onun da üzerinde manken parmağı bulunuyor.



Bu bizim açımızdan iki farklı sonuca çıkıyor... Bir tanesi, Ağustos ayında düzenlenecek olan GamesCom 2016 veya Eylül ayında düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2016 fuarlarından bir tanesinde Capcom tarafından gerekli açıklamanın yapabilecek olması. Bir diğeri ise yakın bir zamanda demonun içeriğine yeni birkaç şeyler eklenebilir. Bu sayede, belki de mutfakta bulduğumuz baltayı da mankenleri ve kutuları parçalamaktan başka bir şeyde daha kullanabiliriz. Ne dersiniz?

Gelişmeler için bizi takipte kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder