13 Ekim 2016

Resident Evil 7 ile Mercenaries ve Kooperatif Oynanışa Veda...

Masachika Kawata'nın Yugatech ile yaptığı röportajdan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önceki yaptığımız haberde Kawata Resident Evil 7'nin nasıl bir kaydetme sistemine sahip olacağıyla alakalı detaylar vermişti, bugün gelen detaylar ise demo ve oyunun final versiyonuyla alakalı.



Kawata Resident Evil 7'nin tamamen tek kişilikli bir oyuncu deneyimi yaşatacağını söyledi, ayrıca oyunda Mercenaries gibi kooperatif oynanacak modların da bulunmayacağını açıkladı.

"Resident Evil 7 herhangi bir çevrimiçi modu desteklemiyor. Örnek vermek gerekirse, Resident Evil 5'te kooperatif oynanışa odaklanmıştık, ki bu da gayet iyi bir şekilde karşılanmıştı. Fakat Resident Evil 7'nin konsepti korku, oyunu başından sonuna kadar tek başına oynamanın korku deneyimini daha iyi yaşatabileceğini düşündük." şeklinde konuştu Kawata.

Ayrıca Kawata demoya yeni bir güncelleme daha geleceğini belirtti, oyunun çıkışına az bir zaman kaldığını göz önünde bulundurursak, bu güncelleme ne kadar kısa zamanda gelirse o kadar iyidir.

Kawata bu durumla alakalı "Oyuncular oyunun diğer yönlerini deneyimleyebilsin diye PSN üzerinde demoya yeni bir güncelleme getirmeyi planlıyoruz. Şu anlık güncellemenin ne zaman geleceği belli değil ama güncelleme oyun çıkmadan önce gelmiş olacak." şeklinde konuştu.

Kawata'nın Yugatech ile gerçekleştirdiği röportajdan gelen yeni detaylar şimdilik bu kadar. Yeni gelişmeler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder