26 Ekim 2016

Resident Evil 7 İle Klasik Düşmanlar Geri Dönüyor!

Capcom, Resident Evil 7: Biohazard ile alakalı bilgiler verme konusunda oldukça cimri davranıyor ve oyunun final versiyonunda nasıl bir şeyle karşılacağımız hakkında çok da emin değiliz. Şuana kadar gördüklerimiz ise oyunu nasıl kaydedeceğimiz, eşya düzenleme sistemi ve kendimizi nasıl iyileştireceğimizle alakalıydı. Bu sırada Playstation UK Magazine tarafından yayınlanan bir makalede ise gözümüze batan bir kısım vardı. Her ne kadar makalenin genelinde bilinen bilgilere yer verilmiş olsa da değinilen nokta gerçekten ilgi çekiciydi.



Resimde görüldüğü gibi altı çizili bir şekilde iki cümleye var. Birincisinde "Baker'ların yanında klasik düşmanlar da yer alacak" yazıyor, ve ikinci altı çizili cümlede ise "Yüzleşeceğiniz başka, çok Resident Evil vari düşmanlar da yer alacak... Ama daha fazlasını söylemeyeceğim!" yazıyor.

Açıkçası makalede yazan şeyler çok umut verici. Klasik düşmanlar derken Licker, Hunter ve Tyrant'ı kastettiklerinden hiç şüphemiz yok fakat 'Resident Evil vari düşmanlar' derken acaba bizim şuana kadar Resident Evil oyunlarında gördüğümüz düşmanlara benzer yeni düşmanlar mı karşımıza getirecekler? Belli ki bu soru oyun çıkana kadar aklımızı kurcalamaya devam edecek, tabi Capcom şöyle uzun ve detaylı bir fragman veya oynanış videosu yayınlamazsa, ki demo'ya bile gıdım gıdım güncelleme getiren Capcom'u göz önünde bulundurursak, bu maalesef zor bir ihtimal olarak gözüküyor.

Şimdilik elde edilen bilgiler bu kadar, yeni bilgilere ulaştıkça sizlerle paylaşayacağız, takipte kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder