7 Kasım 2016

Resident Evil 7: Biohazard Demosu PC'ye de Geliyor!



Resident Evil 7: Biohazard için geri sayım devam ediyor. Kısa bir süre önce % 90 oranında tamamlandığı duyurulan oyun için nihai sürüme ulaşmaya az kaldı. 24 Ocak 2017 tarihinde piyasaya çıkacak olan oyun için kısa bir süre önce PC kullanıcıları için müjdeli bir haber verildi. Oyunun demosu yakın bir zamanda PC için de yayınlanacak.

Bildiğiniz gibi hafif bir şekilde esen söylenti rüzgârları sonunda bir etki yapmış ve Resident Evil 7: Biohazard, E3 2016 fuarında duyurulmuştu. Hatta aynı gün Plus abonesi PlayStation 4 kullanıcıları için de bir oynanabilir demo yayınlanmıştı. Ne var ki bu durum PC ve Xbox One kullanıcılarını bir hayli üzmüştü. Ancak PC kullanıcıları bugün itibarıyla sevinebilirler; çünkü, Capcom çalışanı olan WBacon, müjdeli haberi verdi. En nihayetinde PC kullanıcıları da demoyu deneme şerefine nail olabilecekler.

Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi verilemiyor olsa da, gecikmenin sebebi açıklandı. Öyle ki, Sony ile devam etmekte olan anlaşmadan ziyade, tamamıyla teknikmiş. Yani geliştirici ekip, iyi bir optimizasyon ile demonun çoğu bilgisayarda sorunsuzca oynanabilmesini hedefliyormuş. Buna ek olarak, kullanıcıların demonun verilerini incelemeye alarak senaryo ile ilgili detayları çıkıştan önce sızdırmalarının önüne geçilmesi için gerekli temizlik de yapılıyormuş.

Bu haber PC kullanıcıları için oldukça sevindirici bir haber ve umuyoruz ki demonun Steam üzerinden yayınlanması fazla gecikmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder