18 Kasım 2016

Resident Evil 7 İçin Metal Kutu Sürümü Geliyor!



Gamestop aracılığıyla görme fırsatına eriştiğimiz Collector's Edition henüz Capcom tarafından onay almamış olmasına rağmen yeni bir versiyonun ortaya çıkması çok zaman almadı. Amerika için yayınlanan bir reklam afişiyle birlikte 'Steelbook Edition' onaylanmış oldu. Afişte gördüğümüz gibi oyunun kapağında yeni yayınlanan resim kullanılmış ve yanında da Baker ailesinin yemek masasında oturdukları resmi tam boyutuyla basılmış bir şekilde görüyoruz. Bu versiyon şu anda Amerika'da ön siparişe açık ve fiyatı da 64€.

Resimde ilk olarak belirgin bir şekilde gözüken ve hemen bizim dikkatlerimizi çeken şey 44'lük Magnum mermisi. Resident Evil oyunlarının vazgeçilmez bir materyali olan Magnum mermilerinin olacağını zaten tahmin ediyorduk fakat bu afiş sayesinde görme fırsatına eriştik.



Bir diğer resimde yer verilen ise bizim en çok yer almasını beklediğimiz şey, yani el bombası. Çünkü bildiğiniz gibi Resident Evil serisinde el bombası her zaman bir şekilde yer almıştır, ya el bombası şeklinde yer almıştır ya da Grenade Launcher şeklinde. Resident Evil 7'de de yer alması çok olasıydı çünkü Capcom Resident Evil 7 ile seriyi köklerine döndüreceğinden bahsetmişti. Hele de oyunu daha çok Resident Evil 1'e benzeteceklerini de aklımıza getirince acaba el bombaları defensive item yani düşmanlarımız bizi yakaladığında kullanacağımız bir eşya mı olacak diye de düşünmeden edemiyoruz.

Yayınlanan paketlerin içine başka bir tanesi daha eklendi ama hala Collector's Edition gizemini korumakta, Capcom tarafından nasıl bir açıklama yapılacağı hala belli değil, umarız ki Capcom bu konuyu yakın zamanda netliğe kavuşturur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder