12 Kasım 2016

Capcom Resident Evil 7 İçin Muhteşem Bir Özel Sürüm Hazırlıyor!

Her ne kadar Capcom cephesinden Resident Evil 7'nin Collector's Edition'ı hakkında tek kelime çıkmasa da bu gizemi bugün Gamestop İtalya açıklığa kavuşturdu. Bu bilgi Gamestop tarafından kazayla verilmiş olsa da Resident Evil 7'nin Collector's Edition'ının nasıl olacağının açıklığa kavuşması bir açıdan güzel oldu, hepimizin bildiği gibi Capcom bu tarz bilgileri verme konusunda oldukça geç davranıyor ve çok detaylı bilgiler de verdiği söylenemez.



Verilen bilgiye göre paketin fiyatı 100$ civarında olacak. Ve paketin içeriği ise söyle: Resident Evil'ın 20. yılına özel yapılmış bir sanat kitabı, 5 adet litografi (oyuna ait kaliteli bir şekilde bastırılmış ekran görüntüleri) 3 adet alternatif RE7 tasarımlı ambalaj ve Beginning Hour demosunda gizemini bir türlü çözemediğimiz parmağın şekline sahip 16 GB'lık flash bellek.

Paketin şuanlık nerelerde satışa çıkacağı belli olmasa da söylenene göre paketin Amerika'da satışa sunulacağından ve oyunla birlikte fiyatının 150$ olacağından bahsedildi. Capcom tarafından şuanlık kesin bir bilgi verilmemiş olsa da en azından paketin içeriğini görmüş olduk. Bizce gayet güzel bir içerik hazırlamışlar, özellikle de flash belleğin tasarımı değişik fakat hoş bir fikir olmuş. Paketin içeriğini daha yakından incelemek isteyenler resimlere aşağıdan ulaşabilirler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder