20 Şubat 2017

Nextflix Resident Evil Dizisinin Yapımına Başladı




Uzun zaman önce Resident Evil'ın dizisinin yapılacağına dair haberler duymuştuk. Beyaz perdedeki Resident Evil serüveni bittikten sonra, Resident Evil'ın bir de dizi serisini görecek ve serideki karakterlerimizi dizi vasıtasıyla daha fazla görüp olaylara tanıklık edecektik, malum, beyaz perdede maalesef hakkını veremediler.

Resident Evil: The Final Chapter vizyona girdiğinden beri dizi serisiyle alakalı sorular aklımızı kurcalayıp duruyordu. Çünkü dizi serisine The Final Chapter vizyona girdikten sonra başlanacağı söylenmişti. "Dizi serisi olacak mı?", "Dizi serisi haberleri gerçek miydi?", "Yoksa yapmaktan vaz mı geçtiler?" gibi sorular sürekli aklımızın bir köşesindeydi, fakat bugün aklımızdaki bu soruları silecek nitelikte bir haber geldi.

Bugün ortaya çıktı ki Netflix Resident Evil efsanesinin dizi serisini geliştirmenin ilk aşamalarındaymış. Ve gelen haberlere göre de her sezon bir oyunun hikayesini konu alacak.
İlk sezon Resident Evil 0 ve Resident Evil 1'deki olaylarla başlayacak. İki oyundaki hikayeyi tek sezonda vermek için bölüm sayısını fazla tutmaları olası. Ama ne şekilde olursa olsun güzel bir yapımla karşılaşacağımız kesin; çünkü, Netflix her zaman yaptığı güzel dizilerle ün salmıştır. Özellikle de Marvel'deki karakterler için yaptığı dizi serileri ile çokca adından söz ettirdi. Jessica Jones, Daredevil bunlara verebileceğimiz örnekler. Netflix'in bu başarısını göz önünde bulundurursak Resident Evil'ın dizi serisine karşı beklentilerimizi en yüksek seviyede tutabiliriz. Ayrıca Netflix yaptığı dizilerdeki gerçekçiliğiyle de kendinden söz ettiriyor. Dizi daha başlamadan bizi bir heyecan sardı desek yeridir.

Dizinin çekimlerine baharda başlanılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder