25 Şubat 2017

Not A Hero İçeriği İle Chris Redfield Geri Dönüyor!

Bildiğiniz gibi Resident Evil 7: Biohazard çıkışıyla epey yankı uyandırdı. Piyasaya çıktığı andan itibaren tüm oyuncuların ilgi odağı haline gelen Resident Evil 7: Biohazard'ın sonu da epey dikkat çekiciydi. Oyunun sonunda gördüğümüz karakterin kendisini Redfield olarak tanıtması da oyuncuları bir hayli şaşırtmıştı. Özellikle de serinin sıkı takipçileri bir türlü bu karakterin Chris Redfield olduğuna inanmak istememişti hatta çoğunluk tarafından bu karakterin Resident Evil serisinde hep gölgeler altında gezen Hunk olduğu görüşü ortaya atılmıştı. Umbrella Chronicles'ta yüzünü az da olsa görme fırsatına eriştiğimiz Hunk ile Resident Evil 7'nin sonundaki karakter oldukça benzer fakat yeni yayınlanan ekran görüntüleriyle o gördüğümüz karakterin Chris Redfield olduğu onaylandı.



Yayınlanan resimlere baktığımızda Chris'i daha detaylı görebiliyoruz. Kostümü Umbrella Corps'takiyle neredeyse aynı desek yeridir. Fakat bizim senelerdir tanıdığımız Chris'in bu denli değişime uğramış olması kafaları karıştırır nitelikte. Kimi hayranlar tarafından bu karakterin Chris'in klon olduğu görüşü bile ortaya atılmıştı fakat Capcom tarafından gelen onay doğrultusunda bu görüşlerin hepsinin üstünü çizmek zorunda kalıyoruz.

'Not a Hero' DLC'si Baharda ücretsiz olarak oynanılabilir olacak. Ayrıca yayınlanan diğer ekran görüntülerine de aşağıdan göz atabilirsiniz:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder