24 Ocak 2018

Hideki Kamiya: "Omuz Üstü Kamera İyi"


Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız haberimizde Resident Evil 2’nin yirminci yıldönümünün ardından 4chan aracılığıyla yapılan sızıntıdan bahsetmiştik. Bu sızıntıyla Resident Evil 2 Remake ile ilgili gerçek olup olmadığından emin olmadığımız detaylar edinmiştik. Bu detaylar çoğu hayran tarafından büyük tepki çekti. Özellikle de Resident Evil 2 Remake’in bizim orijinal oyundan alışkın olduğumuz klasik Resident Evil kamerasına değil de omuz üstü kameraya sahip olacağı detayı. Çok geçmeden Resident Evil 2’nin direktörü Hideki Kamiya da kendi görüşünü belirtti. Bilen bilir; Hideki Kamiya Twitter üzerinde oldukça aktif birisi, kendisine atılan hayran mesajlarını, soruları yanıtlıyor fakat tekrarlanan soru veya hayranları ondan, yapma imkanının olmadığı oyunları yapmasını istediğinde hiç çekinmeden Twitter üzerinden engellemekte çekinmiyor. Her ne kadar kendisi Resident Evil 2 Remake üzerinde çalışmıyor olsa da Capcom’da çalışan eski arkadaşlarının neler yapacağını görmek için dört gözle bekliyor.

Sızdırılan detaylar sayesinde bu hafta bizler için epey dolu geçiyor. Bir yandan bu detayların doğruluğu tartışılıyor, bir yandan da doğru olabilme ihtimali. Bir yandan da doğru olmama umutları. Bu sırada da artık Capcom ile bağlantısı olmayan Hideki Kamiya’ya hayranlar tarafından deli gibi mesajlar yağıyor. Kimisi ona görüşünü soruyor, kimisi ise Kamiya projeye dahil olmamasına rağmen hayranlar ondan oyunda değişiklik yapmasını istiyor. En sonunda Kamiya ne düşündüğünü dile getirdi.

(Bu beyinsiz kamera diye mızmızlanan salakları hemen engelleyeceğim -> RT @Jazzinghen: @foxylover66 Omuz üstü kamera iyi, gerçekten)

Gördüğünüz gibi bizlerin aksine Kamiya, omuz üstü kameranın iyi olduğunu düşünüyor. Ayrıca gelen mesajlardan o kadar çok bıkmış ki artık sinirini dışarı vurmaya başlamış. Benzeri bir durum yeni Devil May Cry için konuştuğunda da olmuştu. Tabii ki şu anlık bu sızdırılan detayların doğruluğu kesin olmadığından olasılık dahilinde tutmakta yarar var. Belki de bu sızdırılan detaylar doğru değildir ve bizler tıpkı Resident Evil Remake'e benzer bir Resident Evil 2 Remake görürüz ama şu bir gerçek ki Resident Evil 2 Remake ile ilgili kesin bilgileri Capcom bize açıkladığında öğreneceğiz. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder