30 Ocak 2015

Resident Evil: Revelations 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri!


Gün geçmiyor ki Capcom, Resident Evil: Revelations 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlasın. Bu sefer ki yayınlananlar, Barry Burton'un senaryosu ve dalga dalga gelen düşmanlara karşı hayatta kalmaya çalışacağımız mini görev tabanlı Raid ile ilgili.

Resident Evil 7 Aklımızı Başımızdan Alacak!


Henüz Capcom tarafından resmi olarak duyurulmuş olmasa da, hakkında çıkan bazı söylentilerden (ki buna oyunun kostüm tasarımcısının LinkedIn profiline yansıması da dahil) sonra Resident Evil: Revelations 2'nin başındaki isim Michiteru Okabe'nin söylediğine bakılırsa, Resident Evil 7, aklımızı başımızdan alacak.

Bu hafta Video Gamer'a konuşan Okabe, yedinci oyunun hakkında ser verip sır vermedi, ama oyunun emin ellerde olduğunu çıtlattı.

28 Ocak 2015

Resident Evil: Revelations 2 İçin Oyun-İçi Ödeme Detaylandırıldı


Capcom, Resident Evil: Revelations 2'nin oyun-içi ödeme içereceğini duyurdu. Ne var ki, bu oyun-içi ödeme sadece Raid için geçerli olacak.

Peki ne işe yarayacak bu oyun-içi ödeme? Güzel soru... Görünüşe göre oyuncular, belirli bir miktarda ödeme karşılığında, düşman dalgasına karşı ayakta kalmaya çalıştığımız bu mini oyun sırasında, muhtemel bir ölüm sonrası karakterlerini yeniden ayağa kaldırabilecekler. Ana senaryo ise, haberimizin başında da belirttiğimiz gibi bu oyun-içi ödemenden herhangi bir şekilde etkilenmeyecek.

24 Ocak 2015

SÖYLENTİ: Resident Evil 2'nin Yeniden Yapımı Sonunda Geliyor Mu?


Cyberland sitesindeki rapora göre, birkaç gün önce PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ve Xbox One için dijital olarak oyuncuların beğenisine sunulan Resident Evil HD Remastered'ın beklentilerin üzerinde bir satış grafiği yakalamış ve mükemmele yakın inceleme puanları olması, görünen o ki Capcom'u Resident Evil 2'nin yeniden yapımını geliştirmeyi düşünmeye sevk etmiş.

Aynı rapor, Resident Evil 2'nin yeniden yapımına Resident Evil: Revelations 2'nin nihai sürümünü alır almaz başlanacağını ve 2016'nın dördüncü çeyreğinde piyasaya çıkacağını belirtiyor. Ne var ki, bu haberin sadece bir söylenti olduğunu ve Capcom'dan şu anlık herhangi bir yalanlama veya onaylama haberi gelmediği için gerçekleşebilme ihtimalinin %50 ihtimal olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Durum ile ilgili olası bir güncelleme gelir gelmez sizleri bilgilendireceğiz. Bizi takipte kalın!

PlayStation Universe

Resident Evil: Revelations 2 İçin Senaryo ve Raid Modu Fragmanı


Capcom, bugün itibarıyla Resident Evil serisinin yeni halkası olan Resident Evil: Revelations 2 için yani bir fragman yayınladı.

Yayınlanan bu en son video, oyunun Claire Redfield ve serinin -piyasaya çıkan- ilk oyunundan bu yana sırra kadem basmış olan Barry Burton gibi karakterlerinin ön plâna çıktığı senaryosu ve Raid modu ile ilgili.

22 Ocak 2015

Resident Evil: The Final Chapter'ın Çekimlerine Bu Yaz Başlanıyor!


Paul W.S. Anderson'ın yönetmenliğini ve yazarlığını yaptığı Resident Evil'ın beyaz perde serisinin son filminin çekimlerine önümüzdeki Ağustos ayında başlanacak.

Serinin başrol karakteri Alice'i canlandıran Milla Jovovich'in Facebook hesabından yayınladığı bilgilendirme mesajına bakılırsa, projenin başlangıcı ikinci çocuğunun doğumundan dolayı bu kadar gecikmiş.

19 Ocak 2015

Resident Evil 3: Nemesis Remake'ten Kötü Haber Geldi!

 
Resident Evil serisinin arkasındaki geliştirici olan Capcom'dan Resident Evil 3: Nemesis'in senaryo yazarının, firmanın yapımın hiçbir zaman bir yeniden yapım için gündeme gelmeyeceğini söyledi.

"Bunun gibi bir teklife (Capcom ile bir kez daha çalışmak) asla sırt çeviremem," dedi Kawamura. "Biohazard'dan (Resident Evil'ın Japonca ismi) çok hoşlanıyorum." "Dürüst olmak gerekirse, bugünün teknolojisi ve vasıfları ile Biohazard 3'ü yeniden yapmayı isterdim," dedi ve devam etti. "Bununla birlikte Capcom bunu asla denemeyecek ve Capcom için o kadar da değerli bir üye değilim. Biohazard serisi Capcom'un en tecrübeli üyeleri tarafından yaratıldı. Kendimi onlar gibi prestijli bir takıma alınmışken hayal etmem zor. Biohazard 3'te başarılı bir iş çıkartmış olsam bile, ortada halihazırda Operation Raccoon City ve The Umbrella Chronicles var. Şansım olacağından şüpheliyim."

15 Ocak 2015

Resident Evil HD Remaster İçin Avrupa'da Ön-Yüklemeye İzin Yok


Capcom'dan bir başka duyuruya göre, 20 Ocak tarihinde PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan Resident Evil HD Remaster için Avrupa'daki oyunculara ön-yükleme hakkı tanınmayacak. Ancak buna rağmen, oyunun PlayStation 3 sürümünü alanlara PlayStation 4 sürümüne ücretsiz yükseltme hakkı güncelliğini korumakta.

Yeni ve bir önceki nesile 2002'de çıkan Nintendo Gamecube sürümünden uyarlanmış olan Resident Evil HD Remaster, £15.99'luk (yaklaşık 55₺) bir fiyat etiketiyle dijital olarak satışa sunulacak.

PlayStation Universe

Resident Evil: Revelations 2'ye Ufak Çaplı Erteleme Geldi!


Resident Evil serisinin arkasındaki isim olan Capcom'dan bugün gelen açıklamaya göre, Resident Evil: Revelations 2'nin Kuzey Amerika için 17 Şubat ve Avrupa için 18 Şubat olan ilk bölümünün resmi çıkış tarihi, bir haftalık bir gecikme ile Kuzey Amerika için Şubat ve Avrupa için Şubat'a alındı.
 
Erteleme için gösterilen sebep ise son rötuşlar ve iyileştirme. Kuzey Amerika için 24 Şubat, 3, 10 ve 17 Mart ve Avrupa için 11 ve 18 Mart olmak üzere toplamda dört parça halinde satışa sunulacak Resident Evil: Revelations 2, yine Kuzey Amerika için 20 Mart tarihlerinde kutulu sürümüne kavuşacak. Kutulu sürüm, dijital sürümde oyunculara sunulacak olan bütün içeriğe sahip olacak.

6 Ocak 2015

Resident Evil: Revelations 2 İle İlgili Yeni Ekran Görüntüleri!


Çıkış tarihinin günden güne yakınlaşması ile oyuncuların da heyecanının git gide artmasına sebep olan Resident Evil serisinin son üyesi, Resident Evil: Revelations 2 ile ilgili yeni ekran görüntüleri ve sanat çalışmaları yayınlandı.

Yeni ekran görüntüleri, oyun boyunca karşılaşacağımız yaratıkların bazıları hakkında fikir sahibi olmamıza olanak sağlıyor. Görünüm itibarıyla oldukça ürkütücü olan ekran görüntüleri ve sanat çalışmalarına aşağıdan bakabilirsiniz.