19 Ocak 2015

Resident Evil 3: Nemesis Remake'ten Kötü Haber Geldi!

 
Resident Evil serisinin arkasındaki geliştirici olan Capcom'dan Resident Evil 3: Nemesis'in senaryo yazarının, firmanın yapımın hiçbir zaman bir yeniden yapım için gündeme gelmeyeceğini söyledi.

"Bunun gibi bir teklife (Capcom ile bir kez daha çalışmak) asla sırt çeviremem," dedi Kawamura. "Biohazard'dan (Resident Evil'ın Japonca ismi) çok hoşlanıyorum." "Dürüst olmak gerekirse, bugünün teknolojisi ve vasıfları ile Biohazard 3'ü yeniden yapmayı isterdim," dedi ve devam etti. "Bununla birlikte Capcom bunu asla denemeyecek ve Capcom için o kadar da değerli bir üye değilim. Biohazard serisi Capcom'un en tecrübeli üyeleri tarafından yaratıldı. Kendimi onlar gibi prestijli bir takıma alınmışken hayal etmem zor. Biohazard 3'te başarılı bir iş çıkartmış olsam bile, ortada halihazırda Operation Raccoon City ve The Umbrella Chronicles var. Şansım olacağından şüpheliyim."

"Projemiz o zamanlarda Biohazar 1,5 olarak adlandırılmıştı, çünkü 1 ve 2 arasında geçiyordu," diye açıkladı Kawamura ve devam etti. "Mevcut projelerimizin dışında, Kamiya'nın Biohazard 3'ü önemliydi ve tamamlanması için çok fazla zaman gerekeceği farzedilmişti. Nihayetinde, yan oyunumuz olan Biohazar 1,5 etkin bir şekilde Biohazard 3 olarak boşluğu doldururken, Biohazard 3 ise Biohazard 4 olarak yeniden adlandırıldı (PlayStation 2 için tasarlandı). Bununla birlikte, programımızı uzatmadık."

Resident Evil HD Remastered'ın yarın itibarıyla PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya çıkması bekleniyor.

PlayStation Universe

1 yorum:

  1. oysaki o kadar bekliyoruz ki bir gün çıkarmı acaba ümidi ile tüm serinin eski oyunlarının yeni teknoloji ile canlandırılıp Resident Evil'in ana temasının korku oyunu olduğunu günümüzdeki gibi aksiyon oyunu olmadığını ama iyi haber olmadı bu tüh :(

    YanıtlaSil