28 Ocak 2015

Resident Evil: Revelations 2 İçin Oyun-İçi Ödeme Detaylandırıldı


Capcom, Resident Evil: Revelations 2'nin oyun-içi ödeme içereceğini duyurdu. Ne var ki, bu oyun-içi ödeme sadece Raid için geçerli olacak.

Peki ne işe yarayacak bu oyun-içi ödeme? Güzel soru... Görünüşe göre oyuncular, belirli bir miktarda ödeme karşılığında, düşman dalgasına karşı ayakta kalmaya çalıştığımız bu mini oyun sırasında, muhtemel bir ölüm sonrası karakterlerini yeniden ayağa kaldırabilecekler. Ana senaryo ise, haberimizin başında da belirttiğimiz gibi bu oyun-içi ödemenden herhangi bir şekilde etkilenmeyecek.

"Mavi yaşam kristalleri günlük görevler sırasında kazanılabilir ve kırmızı yaşam kristalleri de satın alınabilir," dedi Capcom ve devam etti. "İki kristal de aynı işe yarıyor, ama oyuncular kazandıkları mavi kristalleri bitirirlerse veya onları kazanmak ile zaman harcamak istemezlerse, satın alım seçeneği var. Eğer oyuncuların hem mavi hem de kırmızı kristalleri varsa, oyun kırmızı olanlar yerine mavi kristallere öncelik verecek."

Bölüm bölüm satışa sunulacak olan Resident Evil: Revelations 2'nin ilk bölümü, PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ve Xbox One için 24 Şubat'ta Kuzey Amerika ve 25 Şubat'ta da Avrupa'da oyuncuların beğenisine sunulacak.

PlayStation Universe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder