13 Ağustos 2015

Resident Evil 2: Remake, En Sonunda Geliyor!


Kısa bir süre önce Resident Evil için açılmış olan resmi Facebook sayfasından olası bir Resident Evil 2: Remake yapımının nasıl olması gerektiği hakkında serinin hayranlarının fikrine danışan Capcom, hayranların yoğun ilgisi ile karşılaşmasından dolayı etkilenmiş olacak ki, sonunda beklenen müjde geldi. Öyle ki, Resident Evil: Remake HD Remaster projesinde çalışmış olan Yoshiaki Hirabayashi, PlayStation 4, PC ve Xbox One için Resident Evil 2: Remake'in yapımına resmi olarak başladıklarını bugün onayladı.

Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, en azından şu anda yapım aşamasındaolduğunu bilmek bile biz Resident Evil hayranlarının yüreğine su serpmiştir, hiç şüphesiz ki.

İlk olarak 1998 yılında PlayStation platformu için geliştirilmiş olan ve yeni polis Leon S. Kennedy ve kardeşi Chris Redfield'ı aramak için Raccoon Şehri'ne gelmiş olan Claire Redfield'ın başlarından geçenleri anlatan Resident Evil 2, sağladığı muazzam başarının ardından PC, Sega Dreamcast, N64 ve Nintendo Gamecube konsollarına da uyarlanmıştı.

2 yorum:

  1. 3 . Oyununda ihitiyacı var !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum 2.oyundan sonra 3.oyuna da yapılması lazım.

      Sil