8 Ağustos 2015

Resident Evil: The Final Chapter Ne Zaman Vizyona Girecek?





Yönetmenliği Paul W. S. Anderson tarafından yapılan Resident Evil serisinin beyaz perde uyarlamaları The Final Chapter'ın çekimleri, bildiğimiz gibi önümüzdeki ay itibarıyla başlıyor. Her ne kadar Resident Evil oyunları kadar büyük bir etki yaratmamış olsalar da, yine de birçoğumuz, bu beyaz perde uyarlamasının son halkasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.
Peki The Final Chapter ne zaman vizyona girecek? Ne kadar şanslıyız ki, Sony Pictures bugün itibarıyla bu konuyu açıklığa kavuşturdu.

Milla Jovovich'in yine başrolde yer alacağı, Ali Larter (Claire Redfield), Wentworth Miller (Chris Redfield) ve Li Bingbing (Ada Wong)'in de yine filmin kadrosunda yer alacağı Resident Evil: The Final Chapter, 27 Ocak 2017 tarihinde vizyona gireceği, Sony Pictures tarafından onaylandı.

Öte yandan, Shawn Roberts ve Johann Urb'un da bu son filmde kadroya katılacağı söyleniyor, ama bu konuda henüz bir onaylama haberi gelmiş değil. İlerleyen günlerde film ile ilgili detaylar verildikçe, sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder