18 Ağustos 2015

Resident Evil 2: Reborn İptal Oldu!



Ve beklenen oldu. Capcom Resident Evil 2 Remake'in geliştirilmesine resmen başlanıldığını duyurduğunda, Resident Evil 2 Reborn'un gün yüzü göremeyeceğini tahmin etmiştik. Ve bugün Invader Games projenin iptal edildiğini duyurdu.

Takımın söylediğine göre Capcom, onlarla iletişime geçmiş ve geliştirmeyi durdurmalarını istemiş. Diğer şirketlerin aksine Capcom, Invader Games'i resmi Resident Evil 2: Remake ile alâkalı olarak daha fazla fikirlerini almak için davet etmiş.

"Capcom anons öncesinde bizi çağırdı ve Resident Evil 2 Remake için uzun vadeli planları olduklarını söyledi ve projeyi durdurma gibi bir şansımız var mı diye sordu. Daha fazla fikrimizi almak için de bizi davet ettiler"

Tabii ki Capcom'un bu projenin farkına varması Invader Games için iyi bir haber. Umuyoruz ki takım gelecek olan Remake'i etkileyen tek etken olmaz ama Japon şirketi tarafından projeye dahil edilmiş olmaları ihtimali de var.

1 yorum:

  1. Yazık, yapılan şey terbiyesizliktir. Capcom'un en azından yapabileceği şey, beş para etmeyecek RE 2 Remake Blu-Ray içerisine Invader Games'in yapımını, bir ekstra tarzı katabilirlerdi. Bunu bile düşünemeyecek kadar fikirden yoksun adamların iyi bir Remake yapmasını bekleyen varsa, hadi Allaha ısmarladım sizi :D

    YanıtlaSil