1 Eylül 2015

Resident Evil Origins Collection Duyuruldu!



Resident Evil 0 ve Resident Evil 2: Remake yapım aşamasında oladursunlar, bugün Capcom yaptığı bir duyuru ile Resident Evil Origins Collection'ın geleceğini onayladı.

Wii için piyasaya çıkmış olan ve Resident Evil: Remake ile Resident Evil 0 oyunlarının bulunduğu Resident Evil: Archieves paketinin bir benzeri olarak Resident Evil: Remake HD Remaster ile Resident Evil: Zero HD Remaster oyunlarını bulunduracak olan paket, PlayStation 4, PC ve Xbox One için 19 Ocak 2016 tarihinde kutulu olarak piyasaya sürülecek.

Her ne kadar şimdilik Capcom tarafından kesin bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, alternatif bir seçenek olarak Resident Evil Origins Collection'ı dijital olarak Steam, PSN ve Xbox Live'dan da indirebileceğiz.



Tabi ki en bomba bilgiyi en sona sakladık! Öyle ki, Resident Evil 0 için Wesker seçeneği geliyor! Evet, yanlış duymadınız... Bu seçenek sayesinde, Billy Coen'in yerine Albert Wesker geçiyor, hem de ışınlanma özelliğinin de dahil olduğu, Uroboros virüsünün nimetlerinden sonuna kadar yararlanabileceğimiz şekilde! Sizce de kulağa hoş gelmiyor mu?

1 yorum:

  1. wesker modu biraz tuhaf olmuş rebecca en başından beri weskerin süper insan moduna geçtiği öğrenmiş olmuyo mu böle olunca? anlamadim ben

    YanıtlaSil