15 Eylül 2015

PlayStation 4 ve PC İçin Resident Evil: Umbrella Corps Duyuruldu



Bu hafta başlayacak olan Tokyo Game Show 2015 öncesi, Sony tarafından düzenlenen basın toplantısında, birbirinden önemli haberler geldi. Bunlardan bir tanesi de Resident Evil serisinin yeni oyunu, Resident Evil: Umbrella Corps.



Eğer hatırlarsanız, Temmuz ayının sonralarına doğru Capcom, Biohazard: Umbrella Corps'un haklarını satın almıştı. Tam olarak nelerin olduğunu anlamadığımız bu haber sonrasında ise herhangi bir ses seda çıkmamıştı. Ta ki bugüne kadar... Uzun zamandır merak konusu olan ve hakkında hiçbir şey bilmediğimiz Biohazard / Resident Evil: Umbrella Corps., bugün gün yüzüne çıktı. Gerçi çıkmasa iyi de olabilirdi; çünkü, biz Capcom firmasından Resident Evil serisinin özüne tutunan bir oyun beklerken, karşımıza Resident Evil: Operation Raccoon City ayarında bir oyun çıktı. Öyle ki, Resident Evil: Umbrella Corps., hem FPS, hem de TPS bakış açısına sahip olan ve kompetitif bir konsepte dayanıyor. Çevrimiçi oynanacak olan oyunda, birbirlerine karşı savaşan Umbrella Corporation üyelerinin mücâdelesine ortak olacağız. Tabi zombiler ve diğer mutasyonlu yaratıklar da kusur kalmayacaklar.

Henüz herhangi bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da, Resident Evil: Umbrella Corps.'un önümüzdeki yıl içinde çıkması bekleniyor.

Öte yandan, önümüzdeki sene Resident Evil 20. yılını kutlayacak. Şimdilik Capcom firmasının bu özel yıl için neler plânladığını bilemiyoruz. Resident Evil: Umbrella Corps., Resident Evil Zero HD Remaster ve Resident Evil: Origins Collection haricinde gizliden gelen bir sürpriz var mı, şu anlık bilinmiyor, ama bir şeyler duyurulursa, sizlerle paylaşacağız. Bizi takipte kalın!


1 yorum:

  1. OMG Diyorum 7. oyunla ugraşcaklarina neler yapiyor yani dyinglight ozentisi olmus tamam ben de seviyom operation racoon city deki chalari ama onları seri içinde gormek daha guzel olurdu.Hep ayri gayri nereye kadar

    YanıtlaSil