20 Eylül 2015

Albert Wesker, Umbrella Corps.'ta Karşımıza Çıkacak!



Resident Evil: Umbrella Corps., halihazırda Resident Evil serisinin 20. yılına özel olarak çıkartılacak bir yapım olacağı ve tanıdık bir yüzü göremeyeceğimiz onaylanmıştı. Ancak kısa bir süre önce ilginç bir haber ortaya çıktı.

D.C. Douglas'ın Albert Wesker'a hayat veren isim olduğunu biliyoruz. Rely on Horror sitesinin Twitter üzerinden sorduğu Resident Evil: Umbrella Corps. oyununda karşımıza çıkıp çıkmayacağı ile ilgili sorunun üstüne oyun için yayınlanan duyuru fragmanını kişisel Facebook hesabından paylaşan D.C. Douglas, "Pekâla bu eğlenceli olacak... Ve oyuncular da alışkın gibi görünüyor." şeklinde de bir yorum yaptı.

Bu haber üzerine duyuru fragmanını bir kez daha izlerken, oyuncu tarafından yönetilen karakterin sesini dikkatli dinlediğimizde sesinin Albert Wesker karakterinin sesine oldukça benzediğini fark ettik. Her ne kadar tanıdık bir karakteri Resident Evil: Umbrella Corps. oyununda bedenen göremeyeceğiz, ama en azından karizmatik baş kötü karakterimizin sesini bir kez daha duyabilecek olmamız da bir şeydir.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

1 yorum:

  1. wesker abimizi sever sayariz onsuz umbrella umbrella olamaz zaten

    YanıtlaSil