18 Eylül 2015

Capcom'dan Umbrella Corps İle İlgili Yeni Bilgiler



Tokyo Game Show 2015 öncesinde Capcom tarafından duyurulan ve Resident Evil serisinin 20. yılına özel olarak oyunculara sunulacak olan Resident Evil: Umbrella Corps. ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Tahmin edilebileceği gibi bir yan senaryo oyunu olan Umbrella Corps., Umbrella şirketinin çöküşünün akabinde geçiyor. Ecza şirketinden kalanları bir nevi yağmalayan birkaç şirket, oluşturdukları paralı asker birliklerini enfeksiyonun hakim olduğu bölgelere yollayıp, diğer şirketlere karşı savaşacakları oyun için şimdilik herhangi bir Xbox One versiyonunun düşünülmüyor. Aynı şekilde PlayStation 4 ve PC için de cross-platform (bir platform için aldığınız oyunu, çıktığı diğer platformlara da ücretsiz olarak indirebilme) desteği sunulmuyor.

Tamamıyla çevrimiçi olarak oynanacak oyunda, Jill Valentine, Chris Redfield, Albert Wesker, Ada Wong vb. tanıdık karakterleri göremeyeceğiz, ama serinin bu zamana kadar çıkan oyunlarından sembolikleşmiş mekanları görme imkânımız olacak. Hatta bunlardan bir kaçı, yani Raccoon City, Resident Evil 4'teki köy, Resident Evil 5 oyunundaki Town Square ve Resident Evil: Revelations'taki Queen Zenobia, oyun için yayınlanan ilk fragmanda görülmüştü.

Bu arada, şimdilik oyun için onaylandığını bildiğimiz tek mod ise, katıldığımız bir takım ile diğer iki takıma karşı savaştığımız One Life Match. Ancak oyunun çıkışı yakınlaştıkça daha fazla modun Capcom tarafından onaylanacağını tahmin ediyoruz.

Son olarak, ortalığın ana baba gününe döneceğinin şüphe götürmek bir gerçek olduğu Umbrella Corps. için de bir Live Action videosu yayınlandı.

İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder