17 Aralık 2016

Resident Evil: Vendetta'nın Hikaye Özeti Belli Oldu!



Taze taze Famitsu sayesinde Rebecca'yı görme fırsatına erişmemizin üzerinden Resident Evil: Vendetta ile alakalı bilgiler gelmeye devam ediyor. Serinin üçüncü animasyon filmi olacak olan Resident Evil: Vendetta'nın sil baştan bir animasyon filmi olacağı daha ilk haberleri çıktığı zaman dile getirilmişti. Filmin hikayesiyle alakalı yayınlanan bilgilere gelin hep beraber göz atalım.



Olayların en başında Chris'in gizemli bir mansiyona giriş yapması var. Tam da Chris'ten beklediğimiz gibi. Bu mansiyon ise yasadışı B.O.S satışıyla uğraşan bir organizasyona ait. Chris'in yaptığı araştırmalar onu Glenn Arias'a götürür. (Kendisi aranan bir suçlu) Fakat Glenn'i elinden kaçırır ancak bu sırada Chris şok edici bir şeyi ortaya çıkarır.



Bu sırada, Rebecca Chambers ise bir üniversite profesörü olmuş, ve insanların öldükten sonra dirilmesiyle alakalı garip cinayetler üzerinde araştırmalar gerçekleştiriyor.



Ve bu olanların hepsi yeni bir virüsün keşfedilmesini sağlıyor. Olayların devamında ise Chris ve Rebecca bu yeni virüs tehditini durdurmak için ortaklık yapıyorlar, akabinde de Leon sahip olduğu bilgilerden ötürü yardım için çağırılıyor.



Ve böylelikle Chris ve Leon iş birliği yapmış oluyor, neyse ki ikili Resident Evil 6'daki gibi ters düşmüyorlar.
Chris, Leon ve Rebecca Glenn'in dünyaya sayıları oldukça fazla olan B.O.S.ları salmasını engellemek ve insanlığı kurtarmak için New York'ta savaş vermeye başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder