21 Haziran 2016

Bir Başka Resident Evil Oyunu Duyurulacak!

Bugün itibarıyla çıkmış olan Resident Evil: Umbrella Corps. oyununu saymazsak, bildiğiniz gibi her ne kadar şimdilik herhangi bir görsel paylaşılmamış olsa da Resident Evil 2: Remake ve E3 2016 fuarında duyurulan Resident Evil 7, yapım aşamasında olduğunu bildiğimiz Resident Evil oyunları. Peki Capcom bununla yetinecek mi? Pek öyle görünmüyor...



Masachika Kawata ile yapılmış olan bir röportaj sırasında, bu yıl içerisinde Resident Evil serisinin yirminci yılı olması nedeniyle birçok ilginç duyurunun yapılacağını öğrenmiştik. Bunlardan bir tanesi, bildiğiniz gibi Resident Evil 7. Sony konferansındaki sahneye çıkışına kadar duyurusunun yapılacağı % 50 olan oyun, beklenmedik bir sunum ile duyurulmuştu. Peki sırada Resident Evil adına neler var?

Famitsu tarafından Resident Evil 7 üreticisi Kawada Massao ve oyunun yönetmeni Nakanishi Koushi ile yapılan röportaj sırasında, oyununun % 65 oranında tamamlanıldığı öğrenildi. Ancak röportajda bahsi geçen tek oyun Resident Evil 7 değildi. Öyle ki, henüz duyurusu yapılmamış bir oyunun daha yapım aşamasına devam edildiğinden bahsedildi. Haliyle bu oyun şimdilik bir sır gibi saklanıyor, ama Capcom firmasının Revelations serisini devam ettirmek istediğini biliyoruz. Öte yandan, gizemli oyunumuzun yepyeni bir Resident Evil oyunu olabilme ihtimali de var. Belki bir başka HD Remaster, kim bilir? Şimdilik bunu bilemiyoruz, ama bugünden itibaren bizim için GamesCom 2016, Tokyo GameShow 2016 ve diğer etkinlikler büyük önem kazandı. Bakarsınız bir tanesine beklenmedik bir duyuru gelebilir.

1 yorum: