15 Haziran 2016

Resident Evil 7'yi Almak İçin Geçerli Bir Sebebiniz Olabilir!

Resident Evil 7 demosu ile ilgili ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor. E3 2016 fuarındaki Sony konferansı sırasında duyurulan oyunun demosunda çok enteresan bir detay yakalandı.

Her ne kadar oyunların genelinde göndermeler ve ufak tefek sürprizler olsa da, hiç şüphesiz ki en etkili olanları büyük ölçüde Japon yapımı oyunlarda karşımıza çıkıyor. Resident Evil ve Silent Hill serileri de bunun başını çekiyor. Bunlardan bir tanesi de Resident Evil 7 demosunda yaşandı.



Sizlerin de bildiği gibi, yukarıdaki görüntü, açılış ekranında karşımıza çıkıyor. Tarih, videonun başlığı ve kayıt süresinin haricinde, sol tarafında bazı rakamlar var. Bu rakamlar her ne kadar anlamsız gibi görünse de, aslında hiç olmadığı kadar anlamlı rakamlar. Nedeni ise NeoGAF sitesinde keşfedilen bir detayı saklıyor olması.

Sol tarafta görünen rakamlar, içeriğinde Resident Evil 2 oyunun demosunu da barındıran Resident Evil: Director’s Cut oyunun Kuzey Amerika bölgesinde çıkmış olan versiyonunun üretim kodu. Aşağıdaki resimle karşılaştırabilirsiniz.




Resident Evil 1 oyununun, Resident Evil 2 demosunu içermeyen Director’s Cut versiyonu da var. Bu versiyonun da resimdeki koddan farklı bir üretim kodu var. Bu da demek oluyor ki, bir ihtimal Resident Evil 7, beraberinde Resident Evil 2: Remake oyununun demosunu da yanına alarak piyasaya çıkabilir. Şimdilik kesin bir açıklama olmasa da, Resident Evil 7 ile ilgili gelecek olan yeni haberleri beklemekte fayda var.

1 yorum: