28 Eylül 2016

Resident Evil 7'nin Teması Ortaya Çıktı: "Peşimizi Bırakmayan Korku."



Oyun geliştiricilerinin bir kısmı geliştirme sürecine başladıkları oyunları için bir tema oluştururlar. Bu temalar çoğu zaman günümüzdeki mevcut durum ile ilgili olurken, kimisi de ortaya atılana kadar farkında olmadığımız temalar olabiliyorlar. Dolayısıyla da gerçekçilik konusunda bir adım daha öne çıkabiliyorlar. Resident Evil 7: Biohazard ise bu konuya kendi kendisine bir tema oluşturarak dahil oluyor.

Bu hafta içinde düzenlediği bir basın toplantısı düzenleyen Capcom, finansal açıklamaların yanı sıra Resident Evil 7: Biohazard ile ilgili bazı detaylar vermekten de geri durmadı. Bunlardan bir tanesi oyunun üzerine kurulu olduğu temaydı. Doğrusunu söylemek gerekirse, hayata bakış açımızın değişmesine neden olacak bir tema değil, ama en azından doğru bir yaklaşım olduğunu düşünebiliriz. Öyle ki, Capcom tarafından yapılan açıklama doğrultusunda,Resident Evil 7: Biohazard oyununun üstüne kurulu olacağı tema, 'Peşinizi Bırakmayan Korku' olacak. Serinin uzun zamandır özlemini çektiği korku ögesini düşünecek olursak gayet yerinde bir tema gibi görünüyor.

Bir diğer husus ise oyunda kullanılan teknoloji. Basın toplantısının devamında söz alan Section 1'in Teknik Sanatçısı Makoto Fukui tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, Resident Evil 7: Biohazard oyununda kullanılan teknoloji, Fotoğraf Gerçekçiliğinde 3D Tarama Teknolojisi. Bu teknolojinin neler yapabildiğini sizlerle paylaştığımız bir haberimizde aktarmıştık. Modellemelerin ve karakter tasarımlarının ne denli gerçekçi olduğunu biliyoruz.

Bakalım Makoto Fukui bu konuda neler söylemiş?

"Resident Evil 7'nin teması 'peşinizi bırakmayan korku'. Dehşet rutubetli ve boğucu bir havada bekliyor—3DCG ile böylesi bir gerçekçi hissiyat oluşturmak istedim, böylece bedeninize ve aklınıza işleyecek. Gerçekçiliği sürdürebilmek için, oyunlarımızın gerçekçiliği özenle oluşturmada katkıda bulunan önemli bir araç olan, dünyanın en büyük 3D tarama sistemlerinden bir tanesini yarattık. Kurum içinde böyle bir sisteme sahip olmanın marifetlerinden faydalanabilmek için, insani duyguları içtenlikle yeniden ortaya çıkartabilen bu isimdeki teknolojilere özel olarak dikkat ettik." dedi Makoto Fukui ve devam etti. "Yeniden ortaya çıkartmanın derecesi daha önceden yapılmış bir şey değil, gerçekten insani olan bir gerçekçiliği başarmak. Bu sistemi kullanarak, tek bir fotoğrafta çeşitli açılardan duygularla ilgili verileri oluşturabilecek oluşumuz, geliştirme sürecini önemli ölçüde hızlandırıyor. Ancak, sadece etkinliği veya fotoğraf kalitesini sürdürmeye çalışmıyoruz. Gerçekçiliği başarmaya ek olarak, Resident Evil serisinin karakteristiğine, neticede sadece Capcom oyunlarında olabilecek ilgi çekici başka etkiler ve karakterler ekledik. Bunu başarabilmek için, iş akışı tam rol dağıtımı, özel etkiler makyajı ve karakteri tasarımı öncesindeki kostüm koordinasyonu adımlarına göre düzenlendi. Böyle yaparak, kesinliği daha da geliştirdik ve 3D veride Resident Evil dünyasının hissiyatını daha iyi yansıtmayı başarabildik. Böylece de karakterlerin gerçekten var olup olmadığı konusunda inandırıcı olabildik."

Eğer elimizde oyun ile ilgili herhangi bir materyal olmamış olsaydı, bu tarz söylemleri pek dikkate almayabilirdik, ama yayınlanan fragmanlar ve şimdilik sadece PlayStation 4 kullanıcılarına özel olarak sunulan oynanabilir demo(lar) neticesinde, Makoto Fukui'ye hak vermemek elde değil. Özellikle de özlemi çekilen korku ögesini düşündüğümüzde...

Resident Evil 7'yi Xbox One Üzerinden de Ön-Siparişe Açıldı!

Bugün itibariyle Resident Evil 7: Biohazard Xbox One üzerinde dijital olarak ön siparişe verilebilir oldu. Oyunun ön sipariş edilebilir iki versiyonu var, bunlardan birisi Standart Edition. Bu versiyonun içinde ana oyunla birlikte hayatta kalma paketinden sadece iyileştirme seti yer alıyor. Bir diğer versiyon ise Deluxe Edition. Bu versiyon ise 'Season Pass' içeriğini ve oyunun yanında verilen bütün ekstra içerikleri kapsıyor.



Xbox One için Resident Evil 7'nin ön siparişe açılmasıyla birlikte oyunun ön izleme resmi de yayınlanmış oldu. Bu resim aynı şekilde Steam üzerinde de oyunun sayfasına eklenmiş bulunmakta.

Bir kez daha Resident Evil 7: Biohazard'ın çıkış tarihini hatırlatıp bu haberimize de son verelim, Resident Evil 7: Biohazard 24 Ocak 2017'de Playstation 4, Xbox One ve PC için oyun raflarında yerini alacak.

22 Eylül 2016

Resident Evil 7'nin Resmi Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı

Daha önceden yaptığımız bir haberde Resident Evil 7'nin sistem gereksinimlerinin internete sızdığından bahsetmiştik. Bugün ise Steam aracılığıyla Resident Evil 7: Biohazard'ın sistem gereksinimleri onaylanmış oldu.



Gereksinimler şu şekilde:

MINIMUM:

İşletim Sistemi: WINDOWS 7,8,8.1,10 64-BIT
İşlemci: Intel Core i5-4460, 2.70GHz ya da AMD FX-6300 ya da daha iyisi
Hafıza: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 ya da AMD Radeon R7 260x
DirectX: DirectX 11
Ek Bilgiler: 1080P CPU/GPU'da 30FPS Oyuncuların ya texture ayarını düşürmeleri ya da streaming textures ayarını en iyi performansı almak için OFF konumuna getirmesi gerekir. *Oyun aktivasyonu için internet bağlantısı gerekir. Oyun hala gelişim aşamasında olduğu için PC sistem gereksinimleri değişebilir.


ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: WINDOWS 7,8,8.1,10 64-BIT
İşlemci: Intel Core i7 3770 3.4GHz ya da AMD ya da daha iyisi
Hafıza: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 ya da AMD Radeon R9 280X ya da daha iyisi
DirectX: DirectX 11
Ek Bilgiler: "1080P CPU/GPU'da 60FPS *Oyun aktivasyonu için internet bağlantısı gerekir. Oyun hala gelişim aşamasında olduğu için PC sistem gereksinimleri değişebilir.


Bir kez daha hatırlatalım; Resident Evil 7: Biohazard 24 Ocak 2017 tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC için oyun raflarında yerini alacak.

15 Eylül 2016

TGS 2016'dan Yeni Resident Evil 7 Detayları Geldi!

Tokyo Game Show bugün itibariyle başlamış bulunmakta ve Capcom'dan beklediğimiz gibi Resident Evil 7 ile alakalı bilgiler de yavaş yavaş gelmeye başladı. Bunlardan ilki fuarın başlamasına saatler kala yeni yayınlanacak olan demo ve fragmana ait ekran görüntüleriydi.

Bugün yayınlanan güncelleme ile Beginning Hour demosunda olanın aksine daha yeni mekanlara erişim sağlayabiliyoruz ve bu güncelleme ile de uzun zamandır bahsi geçen manken parmağının da bir amaca sahip olacağını düşünüyoruz. Ayrıca "Twilight Version" adı altında yayınlanan güncellemeye erişebilmek için Plus üyeliği gerekmiyor.

Bir diğer ortaya çıkan detay ise US Playstation Store'da Resident Evil 7: Biohazard'ın Deluxe Edition paketinin fiyatının $79.99'ken $89.99'a yükseltilmiş olması. Bunun asıl sebebi ise pakete 'Season Pass' içeriğinin eklenmiş bulunması. Oyuna ekstra olarak iki yeni bölüm daha eklendi. Ayrıca oyunu önceden ön-sipariş edenler bu konuda çok şanslı çünkü hem oyunlarına iki bölüm eklenecek hem de bu iki bölüm için ve Season Pass içeriği için ekstradan para ödemiş olmayacaklar.

Şimdi de oyunla alakalı yayınlanan yeni bilgilere bir göz atalım:



Bu resimdeki kişiler Baker ailesinin fertleri oluyor, tabi en sağdaki arkadaşımız hariç. Beginning Hour demosundan hatırladığımız Andre o. Aile fertlerini en soldan başlayarak sayalım: Camile, Lucas, Jack ve Marguerite. Bir çoğumuza Camile tanıdık gelecektir, çünkü daha önceden yayınlanan bir detayda oyuna Camile adında bir karakterin dahil olacağını söylemiştik ve bu karakterin de ilk fragmanda gösterilen tekerlekli sandalyedeki kadın olma ihtimali çok yüksekti. Bu resimde de görüldüğü üzere kendisi o tasvire çok iyi bir şekilde uyuyor. Jack ve Marguerite oyunda kilit rol oynayacak ama hikayede büyük rol sahibi olan kişi ise Lucas olacak. Lucas hakkında şimdilik bilgi verilmedi fakat hatırlarsanız Beginning Hour demosunda Andre, Lucas'ın ailedeki kötü evlat olduğunu dile getirmişti.

Bir diğer bilgi ise oyundaki düşmanlarımızla alakalıydı. Bildiğiniz gibi Resident Evil 5 ve 6'da karşımıza grup halinde saldıran düşmanlar çıkıyordu. Resident Evil 7'de böyle düşmanlarımız olmayacak. Onun yerine düşmanlarımız bilinci yerinde insanlar olacak ve konağın her yerinde bizi takip ediyor olacaklar. Düşmanlarımızla mücadeleye girip öldürebileceğiz fakat bazıları bildiğimiz yöntemlerle ölmeyecek, onlar için alternatif çözüm yolları bulmamız gerekecek.

Bir diğer bilgi ise tanıdık karakterlerimizin geri dönecek olmasıyla alakalıydı. Hangi karakterin veya karakterlerin döneceğiyle alakalı net bir bilgi söylenmedi fakat daha önceden sızan bir bilgiye göre Chris Redfield'ın olacağıyla alakalı dedikodular dönüyordu. Resident Evil 7'de olabilecek köklü karakterler listemizden Leon Scott Kennedy'i çıkarabiliriz çünkü Leon'un olmayacağı kısmen onaylanmıştı.

Capcom son olarak bir kez daha oyunda doğaüstü herhangi bir varlığın olmayacağını dile getirdi.


Şimdilik gelen bilgiler bu kadardı. Tokyo Game Show esnasında gelen tüm bilgileri size güncel bir şekilde aktaracağız, güncel haberler için takipte kalın ve bir kez daha dile getirelim, Resident Evil 7: Biohazard, 24 Ocak 2017 tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC için oyun raflarında yerini alacak.

13 Eylül 2016

Resident Evil 7 İçin Ön-Sipariş Paketi Açıklandı



Daha önceden Resident Evil 7'nin savaş stili ile alakalı yayınlanan çoğu bilgi dedikoduydu veya onaylanmış bilgi değildi fakat bu sefer yayınlanan resim ile birlikte nihayet resmi bilgiye ulaştık.

Alman bir perakendeciye göre, Resident Evil 7: Biohazard'ın resmi ön sipariş paketi belli oldu, bu resim ile birlikte oyunun savaş stili ile alakalı az çok bilgi edinebildik. Bu "hayatta kalma paketinin" hepsinin birlikte geleceği veya ayrı ayrı geleceği ise henüz belli değil fakat görmeye değer gözüküyorlar.Tahminimizce bu paket çok pahalı olmayacak, hele de ön sipariş ettiğinizde herkesten önce oyunu oynama fırsatına eriştiğimizi göz önünde bulundurursak Resident Evil 7 ön sipariş etmeye değer gözüküyor. Gelin bir de bu paketleri yakından inceleyelim:



Hayatta kalma paketinden ilk incelemeye alacak olduğumuz iyileştirme seti. Gördüğünüz gibi bu set biraz yeşil bitki, iki kavanozda akışkan bir şekilde bulunan yeşil bitki (oyunda bitki birleştirme şekli büyük bir ihtimalle böyle olacak) ve bir tane de altın para. Resim büyük bir ihtimalle size tanıdık gelecek, çünkü geçen ay Resident Evil Ambassadors programında resmi gözüken iyileştirme paketleriyle aynı.






İkincl ele alacağımız set ise Handgun seti. Burada birkaç yeni ilgi çekici eşya var, ve ayrıca bunları da ilk defa görüyoruz. İlk olarak iki kutu cephane bulunuyor. Birisi kırmızı kartonda, daha önceki Resident Evil oyunlarında olduğu gibi. Diğer siyah karton ise daha ilgi çekici, bu da Handgun mermisi ama siyah kutunun içinde yer alıyor. Bununla birlikte yanında gördüğünüz gibi küçük bir bezin üstünde barut görüyoruz, bu da tek bir şeyin haberisi: Resident Evil 7 ile birlikte mermi üretimi geri dönüyor. Resident Evil 3'teki mekanikte hatırlarsanız çeşitli barutları birleştirerek silahlarımız için mermi yapabiliyorduk ve bunu yapmak için de Reloading Tool adında bir araç kullanıyorduk. Belli ki handgun'ımız için de barutları birleştirerek daha güçlü mermiler yapabileceğiz.

Bunun yanısıra resimde bir adet gümüş madeni para görüyoruz. Bu gümüş madeni para da oyunda parasal sistemin geri döneceğini gösteriyor. RE4'teki gibi Merchant tarzı bir satıcının geri dönme ihtimali var ya da RE5'teki gibi pts yerine bu madeni paraları toplayarak istediğimiz silahları, Grenade Launcher gibi silahların mermilerini veya iyileştirme paketlerini bununla da satın alabileceğiz gibi gözüküyor.



Üçüncü ele alacağımız set ise yakıcı seti. Resimde gördüğümüz gibi bu paket iki teneke kutuda gaz ve iki tane de ateşleyici tablet (el yapımı kamp ateşi oluşturmak için kullanılıyor) görüyoruz.

Bu pakette de ayrıca bir adet madeni para görüyoruz, bu diğer Handgun setinde gözüken gümüş madeni paraya kıyasla daha mat, her resime bir tane koyduklarını da düşününce diğer oyunlara kıyasla bir madeni paranın normalinden daha fazla değerli olacağı tahmininde bulunabiliriz. Tabi bu madeni paralar bu amaçla kullanılacaksa, belki de başka bir amacı vardır, kim bilir.



Ve sonuncu setimiz ise tahminimizce en çok tartışmaya açık olan 'Chem Fluid Set'.
Bu set iki yeni eşya barındırıyor, bunları daha önceden gördüğümüzü sanmıyoruz. Birisi liquid IV çantası, üstüne basitçe "Chem Fluid" (Kimyasal sıvı) yazılmış ve yanında ise üstünde herhangi bir isim yazmayan sarı haplar. Yanında bulunan akışkan haldeki yeşil bitki şişesini göz önünde bulundurursak bu haplar da kendimizi iyileştirmek için kullanılacak olabilir ya da RE4'teki sistemi göz önünde bulundurursak belki de bu haplar kendimizi geliştirmek için de kullanılacak olabilir, RE4'te hatırlarsanız sarı bitkiler sağlık göstergemizin kapasitesini çoğaltmayı sağlıyordu belki de RE7'de sarı hapları kullandığımızda karakterimiz daha önce bu olayların içinde yer almamış birisi olduğu için bu haplar sayesinde daha iyi silahla nişan almaya başlayabilir ya da bir düşman bize saldırdığında sağlığı daha az gitmeye başlar.

Ve son olarak da her setin vazgeçilmez eşyası olan bir adet madeni paramız bu setimizde de var. Bu sette bronz bir madeni para bulunuyor.

Oyunun son halinde bu eşyaların nasıl kullanılacağını görmek çok heyecan verici gözüküyor, Resident Evil 7: Biohazard'ın 23 Ocak 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için satışa sunulacağını da bir kez daha söylemekte yarar var. Ayrıca sayılı saatler kalan TGS'de de RE7 ile alakalı daha fazla bilgiler edinebiliriz diye umuyoruz. Ve tabi ki RE7 ile birlikte yeni bir oyunun duyurulacağı ile alakalı da dedikodular var. Bakalım Capcom bize başka ne sürprizler yapacak, göreceğiz.

7 Eylül 2016

Resident Evil 7'deki Mia İle Bir Tanışalım



Resident Evil 7'nin Lantern fragmanında oynanılabilir olarak gözüken karakter Mia'nin CEDEC sunumunda gösterilen sarışın kadın olduğuyla alakalı bazı söylentiler vardı bildiğiniz gibi. AvidExpert adlı Reddit kullanıcısının ortaya çıkardığı Youtube videosu ile de Resident Evil 7 ile alakalı bayağı ilginç detaylar öğrenmiştik, bugün ise Reddit sitesinde ResidentEvil7Mia adlı kullanıcının yayınladığı bir resim oldukça dikkat çekti. Tabi ki bu bilgiye resmi bir bilgi diyemeyiz çünkü Capcom tarafından bu konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.



Açıkçası Mia karakteriyle alakalı böyle bir haber almak güzel çünkü Beginning Hour/Kitchen demosunun sonundaki kadının Mia olduğuyla alakalı söylentiler de vardı ve bir çoğumuz da o kadından pek hoşnut değildik, özellikle de kamera açısında gözükmezken birden ekrana gelip bizi korkutmasıyla aklımızda çok iyi bir imaj çizmemişti. Resimdeki kadın ve demonun sonundaki kadın arasında bayağı benzerlikler var. Burun, dudak ve saç renkleri neredeyse aynı diyebiliriz. Karşılaştırma yapmak için şu videoya bakabilirsiniz:


Şu anlık ortaya çıkan bilgiler bu kadar. Neyse ki içimizi rahat tutabiliriz; çünkü, Tokyo Game Show 2016 fuarına sayılı günler kaldı. Fuarda söylentiden çok net bilgilere ulaşabileceğimizi düşünüyoruz.

5 Eylül 2016

Resident Evil 7 İle İlgili Yeni Söylentiler, İlginç Detaylar!



Yaklaşık bir hafta önce, Reddit kullanıcısı AvidExpert Capcom çalışanlarından birisiyle konuşma fırsatıa eriştiğini dile getirdi, Resident Evil VII: Biohazard hakkında yeni detaylar veren çalışan herhangi bir şekilde isminin duyulmasını istememiş, büyük bir ihtimalle işini kaybetmek istemediğinden, ve bu detayları Youtube'da ifşa ettiler.
Sitenin moderatörü chofortu bilgilerin herhangi bir şekilde doğrulanmadığını da dile getirdi, kanalın çok da gelişmiş bir kanal olmadığını göz önünde bulundurursak görüldüğünde yalan haber dememek bir nevi imkansız gibi ama gene de Capcom çalışanı dendiği için doğruluk payı olabileceğini düşünüyoruz.

Eveeet, şimdi de bahsedilen detaylarımıza geçelim.

NOT: Oyunla alakalı herhangi bir şekilde spoiler almak istemeyenler dilerlerse yazının devamına bakmayabilirler.



~ Mekanik Detaylar ~

Karakterin yapacağı hareketleri ve diyalog seçme özelliği belirgin olacak ve seçimler oyunun seyrini değiştirecek, oyunun sonu da dahil. 

Bu aslında çok da bize yabancı bir şey değil çünkü eski Resident Evil oyunlarında da (mesela Resident Evil 3) bir seçim yapmak zorunda kaldığımız zamanlar olmuştu. Bu aslında çok da sürpriz olmadı.

Reddit kullanıcısının söylediğine göre bu seçimler basit seçimler olacakmış, örneğin bir oda var, odaya ilk kim girecek, ya da atlanacak bir yer var, ilk kim atlayacak veya koşacak gibisinden. Bir nevi yaptığımız seçimler oynattığımız kişinin karakteristliğini belirleyecek.

Oyunda birden fazla son olması da ilgi çekici, bildiğiniz gibi birden fazla sonu olan sadece iki Resident Evil oyunu vardı, birisi Darkside Chronicles, öbürü de Revelations 2. Revelations 2'de iyi ve kötü son vardı, Resident Evil 7'de böyle bir özelliğin eklenmiş olması oyunu fazlasıyla ilgi çekici hale getiriyor. Resident Evil 7'nin ilk demosu olan Beginning Hour'da da bildiğiniz gibi birden fazla son vardı.

İlk silah Swiss Army bıçağı olacak.

Bu da aslında başka bir Resident Evil'a özgü olan bir özellik. Bildiğiniz gibi çoğu Resident Evil oyununa envanterimizde bir tane savaş bıçağıyla başlardık, Capcom bir nevi bu özelliği ekleyerek Resident Evil 7 ile birlikte biraz da olsa serinin özüne döndüğünü göstermeye çalışmış.



Yakın menzil silahlar ön planda olacak, rifle gibi uzak menzilli silahlar oyunda yer almayacak.

Bu da aslında çok beklenilmez bir detay değil, sonuçta korku oyunlarında uzal menzilli silahlara rastlamak biraz güç. Gene aynı şekilde Beginning Hour demosunda balta bulmamız da bunun sinyallerini veriyordu.

Sinematikler olacak; fakat bayağı limitli, oyunda gerekli olan bilgilendirmeyi vurgulamak için olacak ve kamera gene oynatılabilir olacak. 

Bu aslında biraz sürpriz oldu, neden derseniz yaklaşık bir ay önce oyunda sinematiklerin olmayacağı haberi çıkmıştı, şimdi ise olacağı söyleniyor. Güzel de bir gelişme bize sorarsanız, çünkü Resident Evil'da FPS oyunlarında yapıldığı gibi sinematikler görmeye alışık değiliz, en azından birkaç tane bizim alışık olduğumuz gibi sinematikler görürsek bu oyunu daha iyi hale getirir. Ayrıca Beginning Hour demosunun sonundaki sinematiği de bu detaya kanıt olarak gösterebiliriz, çünkü o sinematikte herhangi bir şekilde kamera oynatılmıyordu.

VHS kaset bölümleri bulmaca çözümlerinde ve daha fazlasında kullanılacak.

VHS bölümleri aslında bir nevi bizim klasik eski Resident Evil oyunlarında bulduğumuz notların yerini alacak. Eski Resident Evil oyunlarında bildiğiniz gibi belgeler yapacağımız şeylerle alakalı bize bilgiler verirdi, bir bulmacanın çözümü veya bir eşyanın yeri gibi. Bunun kanıtını gene aynı şekilde Beginning Hour demosunda görmüştük, Clancy Javis'in kayıtında şöminenin içindeki kolu çektiğimizde gizli bir geçit açıldığını görmüştük ve kaseti izledikten sonra oraya gittiğimizde arka kapının anahtarını bulmuştuk.



~ Hikaye ile ilgili Detaylar ~

CEDEC sırasında yapılan sunumda gösterilen fotogrametride gösterilen karakterler Ethan ve Mia değil.

Öne sürdüğümüz teori belli ki doğru değilmiş. Hikaye için önemli iki karakterler, belli ki ilerde göreceğiz onları.

Mutasyon geçirmiş iri boss'lar geri dönüyor ve birisi suyun altında gömülü olacak.

Avid'in boss'u tanımlayışı şu şekilde: "gülünç derece büyük bir vücut, kocaman bir su altı yaratığı." Resident Evil'da bildiğimiz gibi bir sürü büyük boyutlu boss'larla karşılaşmıştık. Plant 42, Gravedigger klasik Resident Evil oyunlarından, Del Lago ve HAOS, modern Resident Evil oyunlarından. O yüzden alışık olduğumuz bir durum, gelsin bakalım.



Desolation fragmanındaki tekerlekli sandalyedeki kişi Camile adında bir kadın.

Birkaç hayran bu karakterin Albert Wesker, birkaç hayran Oswell E. Spencer birkaçı da Wesker projesini yapan kişinin olabileceği düşüncesini öne sürmüştü ilk fragman yayınlandığında ama Avid'in söylediğine göre hepimiz yanılmışız. Bu kişi yeni bir karakter ve görünüşe göre kötü olacak.

Lucas Baker, Jack ve Marguirette'nin oğlu, oyunda belirgin olarak yer alacak.

Andre'nin anlatımına göre kendisi gözümüzde kötü bir izlenim oluşturmuştu, tüm bu olan olayların arkasındaki kişi olma ihtimali de yüksek.



Klasik Resident Evil karakterleri geri dönecek.

Her ne kadar onlardan birisiyle oynayamayacak olsak da söylenene göre oyunda birisi yer alacak. Ve Avid'in söylediğine göre bu karakter Chris Redfield ve Chris de o kazadan etkilenen kişilerden birisi. Tahminimize göre Chris oyunda başlıca karakterlerden birisi olacak. Chris'in olduğu bir yerde de BSAA askerlerini görmemek neredeyse imkansız gibi. CEDEC'te yayınlanan bir resimde bir asker de görmüştük hatırlarsanız.

Ayrıca Avid'e başka bir Resident Evil karakterinin dönmesiyle alakalı sorular sorulduğunda kendisi kaçak yanıtlar vererek durumu geçiştirmeye çalışıyor ama belli ki bir karakter dönüşü göreceğiz. Bu karakter tahminimize göre Rebecca Chambers olacak. Kendisi bildiğiniz gibi kabuğuna çekilmişti ama Resident Evil: The Stage ve Resident Evil: Vendetta ile dönüşünü yapacak. Belki de oyuna da dönüşünü Resident Evil 7 ile yapar, kim bilir.

Ve şuanlık bahsedilen detaylar bunlar. Dediğimiz gibi bunlar sadece söylenti ama bazılarının gerçek olma ihtimali çok yüksek. Bu ayın 15'inde Tokyo Game Show başlayacak. Resident Evil 7 ile alakalı yeni bilgiler orada gelmeye devam eder diye umuyoruz. Gelen gelişmeleri sizlerle güncel bir şekilde paylaşacağız. Takipte kalın.