7 Eylül 2016

Resident Evil 7'deki Mia İle Bir Tanışalım



Resident Evil 7'nin Lantern fragmanında oynanılabilir olarak gözüken karakter Mia'nin CEDEC sunumunda gösterilen sarışın kadın olduğuyla alakalı bazı söylentiler vardı bildiğiniz gibi. AvidExpert adlı Reddit kullanıcısının ortaya çıkardığı Youtube videosu ile de Resident Evil 7 ile alakalı bayağı ilginç detaylar öğrenmiştik, bugün ise Reddit sitesinde ResidentEvil7Mia adlı kullanıcının yayınladığı bir resim oldukça dikkat çekti. Tabi ki bu bilgiye resmi bir bilgi diyemeyiz çünkü Capcom tarafından bu konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.



Açıkçası Mia karakteriyle alakalı böyle bir haber almak güzel çünkü Beginning Hour/Kitchen demosunun sonundaki kadının Mia olduğuyla alakalı söylentiler de vardı ve bir çoğumuz da o kadından pek hoşnut değildik, özellikle de kamera açısında gözükmezken birden ekrana gelip bizi korkutmasıyla aklımızda çok iyi bir imaj çizmemişti. Resimdeki kadın ve demonun sonundaki kadın arasında bayağı benzerlikler var. Burun, dudak ve saç renkleri neredeyse aynı diyebiliriz. Karşılaştırma yapmak için şu videoya bakabilirsiniz:


Şu anlık ortaya çıkan bilgiler bu kadar. Neyse ki içimizi rahat tutabiliriz; çünkü, Tokyo Game Show 2016 fuarına sayılı günler kaldı. Fuarda söylentiden çok net bilgilere ulaşabileceğimizi düşünüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder