15 Eylül 2016

TGS 2016'dan Yeni Resident Evil 7 Detayları Geldi!

Tokyo Game Show bugün itibariyle başlamış bulunmakta ve Capcom'dan beklediğimiz gibi Resident Evil 7 ile alakalı bilgiler de yavaş yavaş gelmeye başladı. Bunlardan ilki fuarın başlamasına saatler kala yeni yayınlanacak olan demo ve fragmana ait ekran görüntüleriydi.

Bugün yayınlanan güncelleme ile Beginning Hour demosunda olanın aksine daha yeni mekanlara erişim sağlayabiliyoruz ve bu güncelleme ile de uzun zamandır bahsi geçen manken parmağının da bir amaca sahip olacağını düşünüyoruz. Ayrıca "Twilight Version" adı altında yayınlanan güncellemeye erişebilmek için Plus üyeliği gerekmiyor.

Bir diğer ortaya çıkan detay ise US Playstation Store'da Resident Evil 7: Biohazard'ın Deluxe Edition paketinin fiyatının $79.99'ken $89.99'a yükseltilmiş olması. Bunun asıl sebebi ise pakete 'Season Pass' içeriğinin eklenmiş bulunması. Oyuna ekstra olarak iki yeni bölüm daha eklendi. Ayrıca oyunu önceden ön-sipariş edenler bu konuda çok şanslı çünkü hem oyunlarına iki bölüm eklenecek hem de bu iki bölüm için ve Season Pass içeriği için ekstradan para ödemiş olmayacaklar.

Şimdi de oyunla alakalı yayınlanan yeni bilgilere bir göz atalım:



Bu resimdeki kişiler Baker ailesinin fertleri oluyor, tabi en sağdaki arkadaşımız hariç. Beginning Hour demosundan hatırladığımız Andre o. Aile fertlerini en soldan başlayarak sayalım: Camile, Lucas, Jack ve Marguerite. Bir çoğumuza Camile tanıdık gelecektir, çünkü daha önceden yayınlanan bir detayda oyuna Camile adında bir karakterin dahil olacağını söylemiştik ve bu karakterin de ilk fragmanda gösterilen tekerlekli sandalyedeki kadın olma ihtimali çok yüksekti. Bu resimde de görüldüğü üzere kendisi o tasvire çok iyi bir şekilde uyuyor. Jack ve Marguerite oyunda kilit rol oynayacak ama hikayede büyük rol sahibi olan kişi ise Lucas olacak. Lucas hakkında şimdilik bilgi verilmedi fakat hatırlarsanız Beginning Hour demosunda Andre, Lucas'ın ailedeki kötü evlat olduğunu dile getirmişti.

Bir diğer bilgi ise oyundaki düşmanlarımızla alakalıydı. Bildiğiniz gibi Resident Evil 5 ve 6'da karşımıza grup halinde saldıran düşmanlar çıkıyordu. Resident Evil 7'de böyle düşmanlarımız olmayacak. Onun yerine düşmanlarımız bilinci yerinde insanlar olacak ve konağın her yerinde bizi takip ediyor olacaklar. Düşmanlarımızla mücadeleye girip öldürebileceğiz fakat bazıları bildiğimiz yöntemlerle ölmeyecek, onlar için alternatif çözüm yolları bulmamız gerekecek.

Bir diğer bilgi ise tanıdık karakterlerimizin geri dönecek olmasıyla alakalıydı. Hangi karakterin veya karakterlerin döneceğiyle alakalı net bir bilgi söylenmedi fakat daha önceden sızan bir bilgiye göre Chris Redfield'ın olacağıyla alakalı dedikodular dönüyordu. Resident Evil 7'de olabilecek köklü karakterler listemizden Leon Scott Kennedy'i çıkarabiliriz çünkü Leon'un olmayacağı kısmen onaylanmıştı.

Capcom son olarak bir kez daha oyunda doğaüstü herhangi bir varlığın olmayacağını dile getirdi.


Şimdilik gelen bilgiler bu kadardı. Tokyo Game Show esnasında gelen tüm bilgileri size güncel bir şekilde aktaracağız, güncel haberler için takipte kalın ve bir kez daha dile getirelim, Resident Evil 7: Biohazard, 24 Ocak 2017 tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC için oyun raflarında yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder