22 Ağustos 2016

Capcom, TGS 2016 Öncesinde Bir Şeyler Karıştırıyor

Geçen gün yaptığımız haberde Capcom'un Resident Evil 7: Biohazard için yeni bir demo'yu Tokyo Game Show'da göstereceğini söylemiştik. Bugün ise Capcom'un Resident Evil 7'nin yanında bir de daha anons edilmemiş yeni bir oyunu daha göstereceği ortaya çıktı, her ne kadar bu daha anons edilmemiş oyunun ne olacağı belli olmasa da etrafta 'Project Palm' ismi geçiyor, bu ismin bir takma isim olduğu çok belli ama gene de Capcom'dan her şey beklenir.



Açıkçası insan düşünüyor, bu Project Palm ne olabilir diye, şimdi elimizdeki oyunları göz önünde bulundurursak; Elimizde bir adet Resident Evil 7'miz var ve daha her ne kadar ses soluk çıkmasa da bir Resident Evil 2: Remake projemiz, peki ya bu proje ne olabilir? Revelations 3'ü Capcom'un yapmayı istediğini biliyoruz, ayrıca Outbreak HD dedikoduları da ortaya çıkmıştı, belki de yeni bir Remaster projesidir, kim bilir? Capcom her zamanki gibi hayranları merakta bırakıyor.

Tokyo Game Show'u bekleyip neler olacağını göreceğiz. Şuanda elimizde net olan bir tek Resident Evil 7: Biohazard, o da 24 Ocak 2017'de oyun raflarında yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder