26 Ağustos 2016

Resident Evil 7 İle İlgili Yeni Detaylar Gelmeye Devam Ediyor

GamesCom 2016 sonrasında Resident Evil 7: Biohazard ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ancak bu sefer Capcom yerine, Amerikan sınıflandırma kuruluşu ESRB tarafından geliyor. Oyunu sınıflandırmaya giden ESRB, hem Resident Evil 7: Biohazard'ı M olarak sınıflandırdı hem de hikayesine dair birkaç detay verdi.



Bildiğiniz gibi GamesCom 2016 fuarında oyun ile ilgili yeni bir oynanış fragmanı görmüştük. The Beginning Hour demosunun aksine bu defa kadın bir karakteri görmüştük. Adını henüz öğrenemediğimiz bu kadın karakterin Ethan ismini telaffuz ettiğini hatırlıyorsunuz, değil mi? Güzel... İşte o Ethan, bizim nihai oyunda yöneteceğimiz ana karakterimiz olacak. Senaryoya göre ise Ethan, terk edilmiş bir konakta eşini arıyor olacak. Muhtemelen eşi de GamesCom 2016 fragmanında gördüğümüz isimsiz hanımefendi olacak. Belki de olmayacak, bunu bilemiyoruz... Ancak senaryo şimdilik böyle olacak.

Öte yandan, kısa bir süre önce Masachika Kawata ile yapılan bir röportaj ile oyunda sadece kaçmayacağımızı, aksine savaşabileceğimizi de öğrenmiştik. ESRB tarafından yapılan sınıflandırma ise buna da değiniyor. Öyle ki, Resident Evil 7: Biohazard oyununda, sadece GamesCom 2016 görüntülerinde gördüğümüz pompalı tüfeği kullanmayacağız. Buna ek olarak, tabancalar, alev tabancaları, patlayıcılar ve zincirli testereler de olacak. Peki sorarsanız ki "Biz bu silahlarla taarruza mı gideceğiz?" diye, o zaman size bir başka müjdeli haberi daha verelim. Oyundaki düşmanlarımız, verilen bilgiye göre mutasyona uğramış yaratıklar olacak. Anlaşılan o ki, enfeksiyonlu kardeşlerimiz bir şekilde yeniden karşımıza çıkacak.

Daha fazla detay gelmeye devam ettikçe, bizler de sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder