31 Ağustos 2016

Leon Scott Kennedy, Ne Yazık ki Resident Evil 7'de Yer Almayacak

Resident Evil 7: Biohazard için çıkış tarihi yaklaşmaya devam ederken ve bizim de heyecanımız git gide artarken, oyun ile ilgili yeni detaylar da verilmeye devam ediliyor. Bu zamana kadar detayların tamamı Capcom firması tarafından gelmişti. Şimdi ise Resident Evil 6 oyununda ve önümüzdeki sene yayınlanacak olan Resident Evil: Vendetta animasyon filminde yer alacak olan Leon Scott Kennedy karakterini seslendirmiş olan Matt Mercer, Resident Evil 7: Biohazard oyunuyla ilgili önemli bir bilgi verdi.

Bu bilgiyi her ne kadar Capcom ısrarla söylemiş olsa da, farklı bir kaynaktan da öğrenmiş olduk. Resident Evil serisinin köklü karakteri Leon Scott Kennedy, Resident Evil 7: Biohazard oyununda yer almayacak. Hatta Matt Mercer'ın ileri sürdüğüne göre birçok tanıdık isme de yeni oyunda hasret kalacağız.

"7 için aslında, sanırım bütün klasik değerleri geri getirebilmek için uğraşıyorlar, 7 ile doğrudan bir ilişkim olmadığını söyleyebilirim. Ama bu durum, Resident Evil 6 tarafından sağlanan başarı ve soğuk karşılanması, geri adım atmamaları, köklere yeniden bağlanmaları ve belki de özgün bir hikayeye başlamaları ve iyi iş çıkarttıklarını düşünürlerse, belki de önceki hikayelerle bağlantı kurabilecek olmaları açısından iyi oldu." yorumunda bulunan Matt Mercer, Resident Evil 7: Biohazard oyununda köklü karakterlere hasret kalacağımızı bir kez daha onayladı diyebiliriz. Bu tabi ki de birçoğumuz için kötü bir gelişme, ama eğer yeteri kadar başarı sağlanabilirse, belki de aşina olduğumuz yüzleri yeniden görebileceğimiz bir fırsat doğabilir. Tabi ki bunu oyuncuların yeni oyuna yaklaşımı belirleyecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder