31 Ağustos 2016

Xbox One'daki Resident Evil 4 Güncelleme Sorunu Nasıl Çözülür?

Resident Evil 4 bugün Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Fakat her zamanki gibi Capcom ve oyunlarında olan sorunlar burada da kendini belli etti. Sorunu yaşayanların söylediğine göre, oyuna ilk kez girdiğinizde, güncelleme olduğuyla ilgili olarak uyarılıyorsunuz. Buraya kadar her şey tamam, ama ufak bir sorun var: Güncelleme indirilemiyor. Tabi insanın aklında ister istemez soru işaretleri oluşuyor, Resident Evil 4, 11 yıllık bir oyun ve sayamadığımız kadar konsollara uyarlandı, daha niye güncellemeye ihtiyacı olur ki?



Kullanıcıların söylediğine göre güncelleme olduğunu söyledikten sonra "tamam" dediğinizde ise bir şeylerin ters gittiğine dair bir hata veriyor ve sizden sonra denemenizi istiyor. Ve sonra da sizi oyundan atıyor.

"Paramı vermişim ben bu oyuna, sorunu çözüp çatır çatır oynarım" diyen bazı oyuncular da bu sorun için bir çözüm yolu bulmuşlar. Oyunu silip yeniden kurduğunuzda bu sorun çözülüyormuş. Fakat bu sorunun Xbox One'ın teknik bir sorunundan dolayı kaynaklanabilme ihtimali de var. Bu sorunun bazı Playstation 4 kullanıcılarında da olduğuna dair gelen bilgiler de var, beklenilebilir bir şey bu en nihayetinde, Resident Evil 5'in HD Remaster'ında da buna benzer sorunların olduğunu göz önünde bulundurursak. Umarız ki Resident Evil 4'te olan tek sorun bu olur ve başka sorunlar da sonradan kendilerini belli etmezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder